Det är sällan det blir som man tänkt sig..

Lilla Dumle som snart gjort sitt tillsammans med Emma står just nu kanske hemlös..
Eller ja, han får ju givetvis komma hem hit eftersom han iaf bara ska vila hela sommaren.
Saken är bara den va jag gör till hösten? I aug när han ska sättas igång igen så är ju lixom jag höggravid.
Inte bra..
Jag hade annons ute innan på honom och fick två spekulanter, en som vill låna och en som kanske ville byta mot en äldre häst. Allt har låtit bra hela vägen ända till nu, några veckor innna han ska flytta.
Lånekvinnan har fått kalla fötter och tycker att det blir mycket jobb så hon skulle fundera igen. Har gett henne ett par dagar..
Byteskvinnan har kanske andra möjligheter på G vilket jag inte klandrar henne för. Synd för mig bara, där hade lösningen varit total och Dumle flyttat till henne och Rocco (hennes häst som jag då skulle bytt med) skulle hennes stalltjej och som även är Roccos nuvarande ryttare, låna under ett år medan jag föder barn och är mamma på heltid ett tag.
Jaja, vi får se vad som händer. Har lagt en till annons idag för att kolla intresset.
Suck..
Stackars Dumle.. Bäst kanske att han flyttar hem, nån som vill rida i höst??

 
Snyggingen:)


Min lilla häst <3


Dumle med sin Emma:)

Borta med vinden.

Tänk att det aldrig ger sig lixom.. Snön menar jag..
Vi hade så otroligt fint väder häromdan, var säkert 10 grader varmt ute:) Vi satt ute och bara myste. Dagen efter vräkte det ner 2 deci nysnö igen:(
Idag kommer det nog ett par till.. Usch säger jag. Nu måste det bli vår. Snö har vi fått så det både räcker å blir över!!

Här hemma är det sig likt, har varit hemma och vabbat några dagar nu eftersom Tilda är förkyld. Idag känns hon dock bättre så imorrn blir det nog jobb.

Vi har äntligen fått våran äckliga skitbil såld:) Hade lixom tröttnat på att det bara va fel å fel hela tiden på den.
Istället har vi köpt oss en Saab 9-5 årsm- 2007. Den nyaste bilen jag nånsin haft:) Får väl se hur länge den tänker hålla;) Jaja, vi har ju lite garantier iaf eftersom den är köpt på firma.
Än så länge funkar den finemang. Jag ville ju ha en Volvo v70 egentligen men om man ska se till vilken årsmodell man får för samma pengar så va det lixom inget att orda om:)

Har fått lite rapporter från Dumle och det funkar kanoners. Efter Equiterapeut- besöket så galopperar han som inget skulle hänt:) Han bockar och brallar när hon longerar och verkar fått vårkänslor:)
Ska anmäla honom till 3årstestet snart nu, vi var lite osäkra på om han skulle visas eller ej eftersom han krånglat lite men nu är han fit for fight så nu kör vi på!

Min mage växer långsamt, just nu så långsamt så jag ibland tror att ingen finns inne där;) Fast det gör det nog, konsitgt vore det väl annars?
Det syns väl att jag är gravid men jag trodde nog att jag skulle bli mkt större än sist, iofs är jag bara i v 14 än men ändå. Jag hinner nog bli både stor och tjock kan jag tro;)

Mår fortfarande risigt av å till, allt luktar illa, magen gör ont mest hela tiden och gäspa är nåt jag blivit otroligt bra på;) haha..

Nähä, om man skulle klä på sig lite då kanske. Ulrica kommer hit en sväng och pratar skit och fikar lite. Sen ska hon ta med sig min gamla gröna fåtölj, den är ful som stryk men ack så skön:) Ja vill då inte ha den kvar iaf så då får den flytta till henne:)

Hej hopp!


Saknar "min" Milan så mycket ibland..


Min kärlek saknar jag så mkt varje dag <3


Vår älskade lilla trollunge <3

Fika är gott!

Det står fyra gigantiska kranar/maskiner utanför mitt jobb just nu och skottar av taket på Kupolen.
Vi reflekterade dock över att skoporna de använde var så små? Inte alls i proportion till resterande maskin..
Jaja, snön åker av iaf och tur är väl det taket inte rasar ner på oss..

Jag mår lite bättre i min graviditet faktiskt, allt är inte lika jobbigt, tråkigt, ledsamt och besvärligt längre;)
På torsdag blir det inskrivning med lite provtagning och vägning och annat smått å gott. Har faktiskt glömt av hur det gick till när jag gick med Tilda:)
Tänk.. Det ska komma fram en liten bebis i september. För mig helt ofattbart än. Ett tag funderade jag på om det kanske var så att jag hade graviditetsdepression eller nåt. Har lixom inte fått den där glädjekänslan riktigt men som sagt, nu börjar det ge sig lite.  Förhoppningsvis blir det nog ännu bättre bara man varit på ultraljud och sett att det faktiskt ligger nån inne där:)

Ikväll tror jag att jag ska hälsa på min kompis Ulrica, det var ett tag sen vi sågs. Jag är barnledig eftersom mormor vill låna Tilda en sväng. Passar bra då att åka hem dit å skratta lite och prata lite strunt.
Trevligt..
Mycket gott fika ska jag nog köpa med mig oxå;) Förstås.. Haha..

Nähä, om man skulle fortsätta jobba lite då. Eller jobba, här är det lugnt som i graven just nu. 

Puss


 


Hormoner, i överflöd!!

Ja herregud, det är inte lätt att va gravid heller. (Ja se där, där kom hemligheten, hehe)
När jag gick med Tilda så var allt så enkelt, jag mådde som en prinsessa, hade energi i överflöd och allt var bara finemang.
Nu är det heeelt tvärtom. 
Jag är tröttare än tröttast, gråter mest hela tiden, tror att Charlie inte tycker om mig, mår illa som fan, ont i magen, oengagerad, halvdeppad och allmänt blä bara..
Haha.. Tänk hur det är.. Här har man gått å väntat i nästan två år på att få bli gravid och när det äntligen sker så är det bara gnäll;)
Det ska väl förhoppningsvis gå över snart.

Jag är iaf glad, uppriktigt glad över att hästen flyttat. Hade inte blivit nåt seriöst med den stackarn iaf under denna tid. Hästar känns så långt borta just nu.
Det finns så mycket annat som är viktigt. Jag tänker inte tvinga mig själv till att göra nåt jag inte varken vill eller orkar. Kände oxå att jag fick ont i magen efter jag ridit så kanske man måste lyssna på kroppen ibland oxå.

Nog om hästar nu!

För er som säkert funderar mer på det där med att jag va gravid nu så är det i september de säger att den ska titta ut:) Rätt tidigt än, går snart in i vecka 12. Syns dock redan litegrann. Om det sen beror på att jag är uppblåst som få för att tarmarna gått i idé eller om det är för att bebis vill ha plats, det vet jag inte. Magen är större iaf;)

Det ska bli riktigt skoj och jag hoppas verkligen att det går vägen nu när man väntat så länge..

Idag längtar jag efter min mamma jättemycket så jag måste nog hälsa på henne ikväll eller om hon får komma till oss kanske. Min älskade mamse!


Bulle i ugnen:) hihi..

RSS 2.0