Längesen sist..

Ja, jag funderade faktiskt på att ta bort denna. Antar att ingen läser ändå. Det ska vara de som hittar den på Facebook då. Men skriver ju egentligen inte om nåt intressant. Tycker bara att det kan va skönt att skriva av sig, vare sig nån läser eller ej. Sååå den får vara kvar..

Läste precis Aftonbladet där det står att en liten flicka på 1½ år blivit halvt ihjälslagen av sin styvpappa. Hela magen vänder sig ut å in på mig när jag läser såna fruktansvärda saker. Jag blir så sjukt illa berörd och det bubblar fram sån ilska i min kropp som jag inte ens trodde fanns.
Skulle jag nån gång, GUD FÖRBJUDE, se något dylikt så vet jag inte vad jag skulle göra. Det skulle nog iaf resultera i en hård dom för misshandel, hårda ord och massa annat man kan åka in för.
Det finns ingenting som skulle stoppa mig i ett sådant ögonblick som när en vuxen människa ger sig på ett barn. Jag tror alla spärrar skulle släppa och ur min kropp skulle det hoppa en hysterisk mentalsjuk idiot som inte ens skulle tänka på konsekvenserna.
Så känner jag när jag läser sånt här bedrövligt....... USCH!!

Jag önskar att det fanns en ängel som kunde sprida ut sina vita vingar för dessa utsatta barn och skydda dem under dessa..



Solen skiner över mig..

.. Tyvärr känns inte de som att det hjälper idag.. Tungt nu..

Jag är tom i huvudet, sitter bara å stirrar känns det som.. Ingen idè att skriva idag, vet iallafall inte vad jag ska skriva..

Kramen..

RSS 2.0