Överskrift..

Köket är klart!!
Eller.. ja nästan iaf;) Nån list som ska upp och en liten bänkskivebit bredvid spisen oxå. Dock måste det först tillverkas ett skåp att ha under så vi har nåt att sätta skivan på :)
Ja men i det stora hela så är det klart!
Det blev så sjukt bra:) Vi är jättenöjda!!
Det går fortsatt bra för Tilda i skolan och nu går hon dit varje dag utan krusiduller, skönt!
Även ridningen går framåt, shit va duktig hon är faktiskt:)
Inte bara för att det är min unge men hon har blivit jätteduktig på bara nån vecka. Rider lätt i traven och sköter det mesta själv. Hon är ju trots allt bara fem år:)
Hon har även fått börja rida de större ponnisarna å det tycker hon är skoj. Önskar att vi framöver här kan skaffa en egen ponny åt henne men än så länge är det bara bra om hon får rida på ridskola och känna sig för.
Mira hon reser sig upp nu mot allt som finns. River å¨sliter i allt å då menar jag ALLT!! Jag tror aldrig jag varit med om nån värre klåfingerunge än henne. Man får ju veta att man lever iaf;)
I helgen som kommer så ska jag träna för "Kiddet" med Figo:) Ska bli så kul att rida för henne igen, hon var verkligen toppen:) Tränar fredag och lördag så söndagen spenderas nog med träningsvärk;)
Jag å Liane har även varit superduktiga och ridit ut några gånger på unghästarna, de sköter sig galant:)
Riktigt härligt att komma iväg ut i skogen och inte bara tjata i ridhuset hela tiden.
Nä men jag tror inte jag har så mkt mer att skriva så jag slänger in lite bilder istället!'
Ha det gott till nästa gång!'
Kram <3
Mmm.. i syrrans låda kan man hitta många roliga saker..)
Stora tjejen på stora ponnyn Nello <3
"Nya" köket:)
Kaklet är målat, bänkskivorna bytta och golvet är bytt.
Luckorna ska målas framöver här men inte just nu:)
Vi är nöjda:)

Torsdag..

I helgen fick jag en släng av reparations-sjukan.. Jag bestämde kort och gott att köket skulle göras snyggt, och det NU!
Sagt och gjort så tog vi transporten och for iväg för att köpa grejer:)
Golvet är nu utbytt från ett gammalt beige klickgolv som såg ut som en korkmatta, till ett nytt klickgolv men med lite ekstuk. Väggarna är nästan klara och de fick ett lyft av ett gäng panelskivor, vita förstås. Sååååå mycket finare än det där fruktansvärt fula senapsgula som satt där innan;) Vad som helst hade nog iofs varit finare, haha..
Imorrn åker vi till IKEA och kollar bänkskiva och sen nån gång framöver så är det tänkt att luckorna ska målas om. Inget fel på deras färg utan det är mer att de är så slitna, avskavt lite här och där..
Fint blir det:)

På tisdag åker jag och Ninni till Ullared och shoppar julklappar, vinterkläder till barnen och annat smått och gott. Ska bli så trevligt att komma iväg en sväng utan barn!
Vi har hyrt stuga och kommer sova där en natt. Trevligt trevligt:)

Tjing!



RSS 2.0