Solsting

Dåligt med uppdatering här, jag vet.. Solen skiner så mycket så man orkar knappt göra annat än sitta i skuggan, än mindre tänka på vad man ska knåpa ihop här;)

Jag har iaf varit till Camilla Toll en helg till, jösses vilken bra tränare:) Så mkt som hon fått fram av både mig å Milan trodde jag knappt fanns hos nån av oss. Hon va nöjd och vi va mer än nöjda!
Tränade seriebyten på diagonalen samt påbörjan till piruetter. Han är så sjukt lättlärd den hästen. Vet precis vad man ska göra när man visat honom en gång. Bara jag som måste sköta spakarna korrekt oxå;)
På söndagen var det lämning av häst som gällde. Stora tårar föll på mina kinder:(
Ändå känns det bra på ett vis att både jag å Maria fick va riktigt nöjda med sista helgen. Jag kan med GOTT samvete lämna tillbaka en bra riden häst!
För faktiskt... Jag har gjort det bra, haha..;)

Jag hoppas nu att Dumle blir lika trevlig eller än hellre att han blir såld snabbt så jag kan hitta nåt att fortsätta på..

Bifogar min bästa bild från helgen:




Nä, nåt annat än hästar kanske..

Fyllde år igår och det förvånar mig lika mycket  varje år att man blir bortglömd av sin far. Eller förvånar.. Det kan jag väl inte påstå, jag vet ju att det både är och kommer bli så, alltid.. Jag förväntar mig inga presenter, det vill jag inte ens ha. Ett litet SMS hade bara varit trevligt. Men men..

På arbetsfronten vankas det semester snart, hurra!! Hela fyra veckor helt ledig, såå underbart!
Sista dagarna nu går segt som bara den. Nästan så man räknar timmarna. Förstås jobbar jag längst dag på hela veckan på fredag. Då man verkligen vill gå hem kl ett eller nåt.

Nä, nu är det varmt igen. Tankeverket har tagit siesta.. Godnatt:)

Efter regn kommer sol.. Eller??

Jag har nästan hamnat i en liten deppsoda pga detta jävla regnande.. Fan va matt man blir. Idag iofs har det varit uppehåll men då blåser det ISkallt istället. Är detta sommar?? Nä fy 17. Tror jag emigrerar till Afrika. Där har de inte ens vatten ju.. En Facebook"vän" föreslog att vi skulle förhandla med afrikanerna. Om de får regnet så får vi solen. Nån som har nå nummer till rätt person man kan prata med down there om den saken??

I övrigt rullar det på. Hästarna har fått sommar, eller hur var det med det där nu? Vi hade ingen sommar ju.. Jaja, de får äta gräs iaf och frysa i regnet. Trivas verkar de göra ändå:) Milan är en större buffel än ´normalt vid på och avklädning, fullt upp att kolla vad polarna gör. Han som knappt står still i stallet. Pust.. Man e svettig innan man börjat. haha..

Snart ä' jag hästlös oxå. Har säkert skrivit om detta i varje inlägg men nu börjar det fan närma sig med STORA steg.
Usvh va konstigt det kommer kännas.. Tomt..

På hemmafronten är det som vanligt. Charlie borta i veckorna och TIlda är busigare än nånsin:)
Tänk, snart är hon 4 år. Va snabbt tiden går.. Man blir nästan rädd. Två år kvar sen är det skola. LIlla tjejen..



Juni och kallt som fan ute:(

Var har sommaren tagit vägen? Det är juni och max 10-15 grader ute, på morronen när man vaknar är de inte mer än 2-3 grader. Suck.. Kom hiiiit värme!!!!!!!!!

Jag kommer snart vara hästlös oxå, tar med mig Milan till Camilla Toll en helg till sen får han stanna kvar där i två veckor för ytterligare utbildning. Maria hämtar sedan honom där.. En å annan liten tår kommer nog att fällas på söndagen där då man får åka hem med tom transport. Men men.. Jag har vetat om det hela tiden och även ställt mig in på att han ska åka. Bara för det är det ju inte mindre sorgligt..
Istället hade jag en liten tanke på att rusta upp vårt hem litegrann. Kanske ta tag i målning av tak, lister, dörrar och fönster. Även spendera lite extra tid med min lilla dotter, göra saker hon tycker är skoj. Åka å bada, eller bara mysa här hemma. Att ha en  mamma som alltid ska göra andra saker kan ju kanske inte va så skoj.. Men nu ska hon få tid av mig, i massor:)
Sen ska vi ju försöka få ett till barn oxå, det går ju lixom så seeegt på den fronten, jag tillhör ju inte den delen av befolkningen som blir gravid bara av att se på en snopp;) haha..
Men.. Det kommer så småningom. Fast de e jävligt tråkigt att vänta;)

Idag ska kusarna få gå på sommarbete, hurra för dom! Eller inte.. Är ju som sagt så kallt på nätterna. Men de får tugga sig varma. Är nog bara jag som är så löjlig och tror att de fryser.
De klarar sig säkert alldeles utmärkt.

Bara knappt fyra veckor kvar till semester oxå:) Gu så nice, bara slappa. Så konstigt det kommer bli att inte rida en endaste dag på semestern. Herregud, hur ska de gå?
Mmmja.. måste nog tänka ut nåt. Får måla tills fingrarna blöder;)

RSS 2.0