Träning idag utan att rida

Japp, så blev de. Annica red mest hela tiden. Jag tog ett par varv i trav bara. Lite tråkigt på ett vis men ändå otroligt skoj att se kusen under en annan ryttare och om inte annat väldigt nyttigt för honom.
I det stora hela gick det riktigt bra. Jag å maria konstaterade att han kanske blivit lite rund om kaggen, haha. Blir diet nu..
Annars va hon oxå nöjd å glad över filmerna så det var skoj. Man är ju ingen Jan Brink så.. Huvudsaken man gör så gott man kan.

Min älskade unge har varit på dagis idag, hade gått bra men när vi kom hem va hon heelt slut-. Somnade på soffan direkt. Sov i över två timmar. Tur vi är lediga imorrn. Jag menar, vi har ju jobbat så hårt övriga veckan.. Eller inte..:)

Alla räkningar är nu betalda, ingen kul story alls.. men det måste göras. Uscha..

Min darling ringde idag å sa att han kände sig halvklen, SUCK! Vi som planerat utgång på lördag. Ska handla alla tänkbara förkylningsmedikamenten åt honom imorgon. Så typiskt..

För den delen så höll Tilda på att stoppa vår katt Sally i tvättmaskinen häromdan, men hjälp, vad hade hänt om hon gjort det. Å sen kanske till råga på allt fått igång den. Hob vet ju vilken knapp man trycker på..
Ajabaja, sa mamma Jenny strängt.. Hej å hå, vilken pärs!

Nähäpp, nu struntar jag i det här.

Må de jävla monstren brinna i helvetet!!

FY FAN!!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4284833.ab

Tänk att det är tamejfan lika jämt!

Jag blir så irriterad.. Åhh.. Vilken jävla häxa hon är. Tjat tjat tjat.. Varje månad samma visa. Suck!!
Jag ska ju inte bry mig alls men hon retar gallfeber på mig/oss. Försvinn!!

Nu sitter jag här, nyduschad, inlindad i Tildas fleecefilt och ska snart lägga mig. Ensam.. Eller ja, Tilda är ju hemma men ingen kärlek är hemma. Men imorrn så kommer han:) Som det ser ut så blir det även utgång på lördag, gu va nice:)

Träning blir det imorgon oxå, kom på att Annica bett om att få rida honom en sväng så det passar utmärkt eftersom jag inte är helt på topp än. Ska filma lite å skicka till Maria som äger honom. Spännande:)
Nån dag framöver ska jag testa rida på kandar oxå, han är ju sex år nu så det ska väl börjas så smått. Ska dock ta det vääldigt lugnt med det. han måste lära sig bära sig själv först. Blir så tungt åt mig annars;)

Av min goa mamma har jag fått två BH:ar idag som hon fyndat på Underverket åt mig. Trevligt. Den ena va tyvärr lite för liten runtom, nån annanstans är det omöjligt att den är liten..
Tror jag ska köpa nya "boobisar" när jag blir rik, typ aldrig.. Men man kan ju få drömma.
VIll ju inte ha några bamsingar, bara såna som passar till övriga mig. Väntar iaf till efter andra barnet, när/om det nu behagar komma nåt sånt.

Imorgon är det även jobb igen, ska bli riktigt skönt. Har bara lite ångest då jag glömt att ringa till Tildas dagmamma, hmm. Börjar ju lixom kl 7 så hon måste lämnas 6.30. Får hoppas hon är vaken då.. Blir lite pinsamt annars. Typiskt mig att glömma nåt sånt.

Nä nu är det nog dags för lite sömn.

P&K


iTeddy va ju rätt skoj

Tilda fick en iTeddy av sin gudmor i födelsedagspresent som jag först idag har lagt in lite musik på.
Riktigt skoj tyckte Tilda:) Nu är de Bamsesången på repeat.. Mindre kul fr mig, men va gör det när hon är glad:)

Snoret rinner än på henne men är klart piggare idag, blir dagis och jobbn imorrn. Själv känner jag mig lite halvdassig, tung i huvet och hes i halsen. Men men, det går över med lite alvedon.

Vi har haft lite besök av min kompis Ulrica och hennes son idag, va väl helt okej nu eftersom vi börjat friskna till. Trevligt med lite vuxenprat efter en veckas isolering med en treåring..

Ikväll ska jag lägga in alla räkningar, hur kul är det då? Inte alls.. men det är ett ont ting som måste göras så man inte får fogden på sig. Det vore ju mindre skoj.

Hörs sen:)

Html och sånt..

Ja herregud va jag har lärt mig mycket om HTML länkar, stilmallar och annan underlig vetenskap nu.
Har suttit i flera timmar och bara läst å läst.. Lite skillnad åp bloggen blev det iaf:)
När man vill nåt så funkar det faktiskt, även om det är svårt!

Nu är det faktiskt dags för sängen alldeles strax. Kroppen längtar dit..
Det gjorde Tildas oxå för ett par veckor sen, dock kom hon inte så långt som till sängen:



Godnatt!

Milan, den fantastiske:)

Ja, här är han "min" goa häst..


Vår första träning för Mats Eriksson i december -08.

Madickens pappa..

..skulle jag oxå vilja ha:)
Då man har barn som gärna ser på Astrid Lindgrens filmer så hamnar man gärna bredvid henne ibland å tittar. Idag var det Madicken som var på tapeten.. Vilken underbar familj hon måste ha den lilla tjejen:) Hennes pappa verkar vara så otroligt gudomlig. Jag har ju ingen sån pappa att jämföra med, eftersom min pappa inte ens har behagat vara närvarande under min uppväxt. Nu va det inte min pappa jag skulle skriva om heller så jag lämnar det ämnet nu..
Men som sagt, Madickens familj, va mysigt de verkar ha det. Jo jag vet att det bara är en saga, eller en berättelse som sedan "filmatiserats" eller vad det heter på fin svenska.. Å Lisabeth, vilken rolig liten prick, "det får jag bara säga i garderoben" :) Mysig film!

Annars kan jag tycka att Astrid Lindgren gör ganska EJ barnvänliga filmer faktiskt ibland. Nu finns ju inte ens tanten längre så nu gör hon väl ingenting men.. Ja menar, Emil å Madicken är ju okej. Men som Bröderna Lejonhjärta, Ronja och andra filmer vi sett som kanske inte ens är speciellt kända idag, de är inte så barnvänliga alla gånger. Vildvittror och Grådvärgar å andra läskigheter som faktiskt barnen kan tycka är skrämmande..

Läste faktiskt i Aftonbladet tror jag de va, att det som barnen blir mest rädd för är barnprogram. Handlar det om spöken där så blir det helt plötsligt väldigt kusligt. Ser man på mamma å pappas film med Zombies och andra grejer så verkar det inte uppfattas som lika hemskt.. Ja inte vet jag:)
Dagens filmanalys:) hehe..

Åter till Influensa.. Vi va till doktorn idag å där sas det ingentng som jag inte hade kunnat säga hemma själv..
Så jag försår inte ens varför jag åkte dit.
Blir hemma imorrn oxå så hon får vila upp sig rejält innan dagis, hon är ju fortfarande lite orkeslös. Blir jobb på torsdag sen och efter det ledig frdag. Nice vecka.)

På torsdag är det Annicaträning inplanerat så det ska bli skoj:) Hoppas min hals och lungor är bättre då så jag kan andas riktigt. Just nu går det lite tungt emellanåt.. Blir nog alldeles fint i slutänden:)
Får göra som jag gjorde på en Göranträning annars för längesen. Hade så otroligt ont i min rygg, blir sned ibland och måste till kiropraktor, detta hann jag ju inte innan träningen så jag tog två tabletter med triangel på.. ajaj va dumt.. (jo jag körde häst å mig själv till träningen på dessa tabletter, hmm)
Träningen i sig gick nog rätt bra men jag va som i en dimma. Hörde Görans luddiga röst nånstans borta i periferin som bara mumlade till mig va jag skulle göra. Allt va bara så mjukt och mysigt och allmänt snurrigt.. Undrar varför??? 
Minns inga detaljer från den träningen. Inte att rekommendera! Men jag slapp iaf ha ont;)

Nä nu ska jag gå å känna mig lite tjock en stund i soffan. Känns som jag ökat 5 kilo, MINST i vikt.. Blä..
Men är det gott med snask så är det. Jag tuggar ju själv så.. pust.. ;)


Pussen

Hemma idag oxå

ja det ser ut som jag aldrig får gå tillbax till jobbet igen.. Närå, fullt så allvarligt tror jag inte att det är men vi får se va farbror doktor säger..
Idag är det lite kallare ute, ca 4 minusgrader å snö.. Överallt..
Jag längtar lite efter våren faktiskt nu. Även om snön är mysig så vill jag ha värme, sol, strand, bad och lite kläder:)
Vintern är så lång och så oförutsägbar. Ena dagen kan det vara 25 minus och andra dagen + grader och slask. Ingen snö alls eller snö så man storknar. När man har häst så är snö bäst. Mycket härligare att rida i snön än på stenhård ismark. Man är så tidsbunden oxå om snön inte finns. Blir ju korpsvart när klockan är 14.30 annars. Snön lyser ju upp fint även på kvällen. Men men.. Klimatet kan man ju inte förändra kan jag tro..

Pratade just med min älskling, han jobbar just nu i en liten håla nånstans i skogen;)
Trivs väl inte så hemskt bra men det är ett jobb iaf. Synd bara att vi inte ses mer än helgerna.. Blir lite ensamt i veckorna, dock kan det vara skönt ibland att va ensam. Jag har ett ganska stort behov att vara ensam men vill ju för den delen inte vara det varje vecka måndag till fredag..

Idag ska min medryttare Åsa rida på "min" underbara häst. är glad att jag hittat nån som det fungerar med:) Hon tar sitt ansvar fullt ut och gör fint i stallet, myser med min häst och rider honom så han får motion. Skönt att ibland vara stallfri:)
"Min" häst är ju än en gång en ny häst. Lånar nu igen av min vän från Halmstad (tack snälla du att du "skänker" hästar på löpande band till mig, hehe). Denna gång är det en kille på 6 år e De-Niro-Regazzoni som heter Milan. Hans mamma heter Roma så vad passade bättre än Milan;)
Han är så underbart trevlig denna kusen, det är tillåmed så jag nästan inte längre ångrar att jag inte köpte den hästen jag skrev om i nåt tidigare inlägg. Så bra är det:) han rör sig trevligt, helt suverän i skogen och mysig att hantera. Dock lite bufflig. Inte helt lättriden alla gånger heller men det är bara knappar som ska hittas för mig. Jag tror han kommer bli riktigt bra denna kille:)

Nu måste jag släppa ut killarna, de har nog ätit upp sin frukost nu:)

Pussen

Hur kan vissa..

..bloggar bli så poppis? Jag menar typ Blondinbellas, hon är med på TV, i varje tidning och överallt annars där de som är kändisar är med. Bara för att hon skrivit saker på en bloggsajt:) Tänk att människor egentligen är så intresserade av vad någon annan skriver så att de "skapar" en kändis av det.. Fantastiskt..
Jaja, så kan det vara:)

Vi, jag å mina löss samt min sambo, har iaf tänkt att vi ska gå på krogen till helgen. Såvida barnet frisknat till. Ska bli skojsigt faktiskt. Var längesedan vi var ut tillsammans, somras sist tror jag.
Har faktiskt bara vart ute en gång sen i somras och det var i november när jag å kompis var till Sthlm på Globen Horse Show:) Vi var då på nån "club" i Sundbyberg som hette Garbos. Helt okej för att inte känna någon. Lite mer personligt än det vi var på förra året. Då var det bara supertechno och fina flickor..

Gravid hade hon blivit oxå min vän:) Är rejäl babyboom i bekantskapskretsen nu, nästan "alla" ska ha barn. Som vanligt så ska väl jag får vara gravid själv, suck..  När vi skulle få Tilda valde "alla" att bli gravida året efter oss. Nu är de före.. Aldrig kan det passa:)

Imorrn antar jag att det blir doktorsbesök för lilla gumsan.. Tänk va lätt det var när hon va bebis, hon va så medgörlig då;)
Nu blir hon bara rädd när man kommer dit.

Nähäpp, ska man kanske gå ut å mocka lite nu medan man har lite barnvakt.
Sen ska jag åka tll min mamma där vi ska spendera natten jag å gumman, ibalnd vill man bli lite bortskämd:)
Pussen!

Milan och Dumle i full rulle i hagen, oj oj va de har kul!

Nu va de längesen..

Ja nu var det verkligen jättelängesen jag skrev nånting i bloggen.
Hade tillåme glömt av lösenordet..
Blev så glad när jag sökte på min egna blogg å hittade några kommentarer på sista inlägget. "nån" hade tyckt att jag skrev bra:)
Roligt att höra. Kanske man skulle göra ett försök till att uppdatera världen om vad som händer i mitt lilla liv:)

Just nu har vi vinter. Snö överallt. Menar verkligen överallt!! Snö på marken, på träden, på skorna, i skorna, innanför jackan, helst på ryggen.. Uähh... Kallt.. Men mysigt så det förslår..

Väntar just nu på att farbor doktorn ska ringa mig. Barnet är sjukt , har fått influensa som inte ger med sig. Hon har inte ätit sen i onsdags då hon oxå fyllde tre år (Grattis till henne:) )
Jahapp, då ringde de upp. Fick ordinerat hennes astmamedicin. Kul.. Kanska de själva kan komma hit å ge min argsinta unge det;) Hon fullkomligt fallskriker när masken sätt över ansiktet. Ska göra ett test redan nu..
Hörs!



RSS 2.0