Snart är semestern slut:(

Fast det känns ändå som jag haft lång ledighet, veckorna har gått relativt sakta trots att vi haft saker att göra nästan varje dag.
Vädret är ju skit nästan varje dag, det regnar å regnar blandat med nån liten solstråle då å då..
Milan saknas här hemma än så jag har talat om för Maria att hon får vackert va tyst när jag till våren (förhoppnigsvis) får Dumle såld å jag kommer å slänger upp pengarna, haha;)
Nädå.. Nu har hon fått lite "fason" på honom efter osteopatbesöket så jag tror (tyvärr) han blir kvar vid henne. Han är lätt att tycka om, den lilla busen:)

Idag ska jag å Tilda åka till Borlänge och köpa nya skor till henne. Dagis vankas nästa vecka så då måste man ju ha nya skor;) Kanske nåt nytt klädesplagg stoppas i shoppingbagen oxå;) Till henne då förstås, till mig själv handlas nästan aldrig nåt numer,, Men men, så är det när man har barn, de är dom som går i första hand!

Min kärlek fyller år till helgen oxå vilket måste ju firas:) En present ska inhandlas, vad det blir kan jag ju inte skriva här;)

Till helgen ska jag å Linda försöka filma Dumle litegrann, är en tjej som vill se film på honom. Vart det sen leder vet jag inte men man måste ju iaf försöka:)

Nähäpp, nu ska jag hämta lilla hjäretgullet vid sin mormor sen bär det av till Borlänge för lite shopping:)

Hopp å hej!!


Älskade lilla gumma<3


Tilda på tåget till pappa i Flen:)

Semester!!!!!!!

Är nu inne på min andra vecka av semestern och det är bara så härligt!! Dock är jag sjukskriven just nu, nåt har hoppat förskräckligt snett i min rygg så jag går som jag vore 90 år. Ligga å sitta har typ varit det enda jag kunnat göra de två föregående dagarna. Så länge jag tar tabletter med triangel på mår jag fint;) Lite susig i kupan men va fan, det är ju semester;) haha..

Vi har varit till Varberg på en miniresa jag å kärleken vilket var jättetrevligt. Fint väder de dagar vi var där så vi solade och nästan badade, något för kallt i vat´tnet för att doppa sig helt.. Det fick bli "tantbad" med skvätt på ben å armar:)
Besök på Gekås i Ullared blev det oxå. Mycket trevligt ställe med otroligt billiga grejer. Plånboken blev lite halvtom efter besöket men det var det väl värt. Tilda fick en ny overall, jättefin. Kostade bara 299 kronor. Hemma här hade en liknande gått på säkert 5-6hundra kronor..
Vi var även ner till Getinge en vända och hälsade på Milan. Han såg ut att ha det bra:) Fint stall och stora trevliga hagar. Skulle egentligen ridit men planerna ändrades då Maria skulle bort. Jag ska ta en långhelg nere vid henne själv sedan med ridning och hästprat, haha..

SVärmor har köpt en studsmatta till barnen så Tilda studsar heeela dagarna nu, hon har så skoj så.
Jag hoppas det fina vädret håller i sig, dock säger de att det ska regna till veckan igen. Jag hoppas på motsatsen..

Nähäpp, nu ska jag strax stoppa in en smaskig rabarberpaj i ugnen. Får besök av mamma, mormor, Piga, Leif, Sonja och Halvar en vända. De är i Säter på nostalgidagarna:)

Ta hand om Er<3


Kärlek;)


Darling och jag vid havet.


Solnedgång över Gränna på hemresan.

Ska vi regna bort igen nu?

Grr.. Känner mig så arg på vädret, här har man semester och det bara regnar å regnar:(
Enl vädersajten så ska det regna ända så långt de hade prognos för, vill säga över en vecka. Men suck!!!
Nä, fram med solen!! Kom kom kom... Skiiiiiiiiiiiiin för mig, NU!!!!!!!!!!!!!!

.........

Två dagar har gått på semestern och jag har städat, putsat, fejat, packat undan, bytt gardiner, skurat, kastat bort skräp och  målat och phuu.. Hehe.. Men det är skoj, har ju inget annat att göra, saknar Milan nåt så hemskt just nu..
Som substitut (heter det så??) har jag skaffat mig en målarpensel och ett städ-kit:) Dock har jag sorg i hjärtat.. Det kan ingen pensel i världen rätta till.. Men det går över. Kom bara flygande som en vind idag  på eftermiddagen att han saknas nåt så hemskt här hemma, "min" Milan..

På söndag åker vi till Varberg jag å kärleken. Den lilla prinsessan får stanna hemma med mormor, vi vill vara alldeles själva ett par dagar vilket ska bli så skönt.
Jag hoppas på något bättre väder så man kan gå ut å njuta på kvällen, äta nåt gott och bara ha mysigt.
Vi har inget planerat alls för dagarna förutom att jag ska tvinga med mig Charlie till Gekås, hehe.. På kvällstid har jag fått tips om att det är rätt lugnt där. Kanske man kan fynda nåt iaf:)
På hemvägen kanske vi åker förbi Maria i Halmstad och hälsar på. Den saknade är ju hemma där  så han måste man nog åka å klappa lite på;)

Hur som helst, hur det än blir med allt och inget så är det skönt att va ledig. Så skönt så det kan ingen förstå:)


Over & out för denna gång:)


RSS 2.0