Skön semester:)

Japp, hade tre dagars semester nu i veckan så jag for ner till Halmstad för att hälsa på Maria och Milan.
Stannade först en natt vid min farmor i Nässjö där jag blev bjuden på restaurang:) Gott så!

Väl i Halmstad så red jag Milan första dan, gick ju inte så värstans bra.. Jag åkte nog ner med stor förväntan om att det skulle gå lika bra som sist jag red honom vid Camilla Toll. De förväntningarna grusades rätt snabbt.. Jag helt i o-form och en Milan som hade vant sig med Marias ridstil vilket resulterade i att vi nog va lika frustrerade båda två.
Jaja, jag fick till det en sväng på slutet iaf och sen dagen efter tömkörde jag å då kom vi överens:)
Fina hästen:)

Min lilla Dumle går det bara bra för. Emma har suttit på honom några ggr och han har även blivit longerad med ryttare på ryggen i både trav och galopp.
Han tycker det är superskoj att löshoppa så det gör han varje gång de är på banan nästan. Inte på Emmas villkor då utan på hans egna. Det står visst alltid ett hinder uppställt på deras bana och när hon släpper honom lös där så drar han järnet över det;) Blir kanske en hoppekuse av honom istället!

Det är konstigt, jag måste ju erkänna att jag inte saknar honom så värst faktiskt. Usch så hemskt att säga men tror det beror på att man inte har några upplevelser tillsammans med honom ännu. Nja, mer än "volten" i transporten då men den va ju inte så skoj direkt..

Till vår familj har det oxå anlänt en liten Love:) Vi köpte en hund förra veckan, en Lhasa Apso är det sagt. Vi tror dock att det är Borderterrier i honom oxå men vad vet vi;)
Han är 8 månader och är så söt så:)

Nähäpp, ska man kanske ta reda på den roliga disken som står på bänken.. Suck..
Hörs en annan dag!

Lilla Love<3



Kärlek<3<3


Fina Milan!


Tömkör lite:)


Tebax på jobbet.

Japp, då va det jobb-time igen. Rätt skönt att komma tillbaka till rutinerna igen. Veckan då jag va hemma var otroligt seg och långdragen.. Dagarna kröp fram i slowmotion..
Men nu är jag fit for fight igen så nu är det bara att jobba på:)
Igår hade vi fixardag hemma på gården, vi klippte ner spirean vid vägen samt drog ner den stora piprankan (som jag förövrigt lärde mig igår att den hette) som hängde  rakt över vår gårdslampa. Även Jasminen fick sig en duvning samt att den fick flytta till grannen. Piprankan ska få flytta dit den me.
Tur man har trevliga grannar som vill ha det inte vi vill;)
Mamma va snäll som kom och hjälpte till så det gick rätt snabbt att bli klara!
Idag blir det en tippvända med allt grönt. Hela transporten blev knökfull!
Tur den används till nåt iaf;)

Nähä, måste man jobba lite då kanske..
Förresten, om en vecka åker jag till Halmstad. Till Milan:) <3<3

Puss å Kram

Hösten 2009

Hösten är verkligen på ingående nu med allt vad det innebär. Träd som blir gulare för var dag och vindar som blåser riktigt kalla. På nåt sätt så gläds jag åt det:) För då är vintern snart här, känns som det kvittar. Hellre snö så det är vitt å fint än en sommar som bara innehåller regn..
Tycker det är rätt okej oxå att dra på sig lite mer kläder, att få ha mysiga tjocka tröjor och halsduk och dunjacka och vantar. Gu va härligt:) Nu längtar jag faktiskt!

Har varit hemma från jobbet sen i lördags fm pga krasslig mage. Den accepterar ingen mat alls. Jag kan äta men får lixom uppsöka närmsta toa en kort sekund efter.. Not fun!

Vår älskade unge har hamnat i nån separationsångestperiod (långt ord..)
Hon vill gärna vara nära hela tiden och har lite svårt att somna på kvällarna numer. Tycker att man ska ligga bredvid henne vilket vi faktiskt aldrig gjort med henne, hon har somnat så bra ändå. Men nu kan det bli så att man faktiskt får lägga sig en liten stund bredvid och helst killa på ryggen. Hmm... undrar vem hon ärvt det av;)
Den vakna delen av dygnet vill hon gärna krypa in på/i mig så ofta det går. Rentav lite klängig. Men det är mysigt ändå, om några år får man väl räkna med en kram till jul eller nåt. Så det är bäst att passa på:)

Kollade på en film på en häst jag hade hemma för nåt år sen, Vanten. Ajajaj va jag ångrar mig att jag inte köpte honom. Han är just kvalad till MSV:a och hon ligger som nummer 11 på YR toppen el nåt, trots att (i mitt tycke samt det lilla jag sett) hon faktiskt rider rätt risigt...
Jaha, det var den det.. Den hade man kunna fått för 25 tusen men närå, Jenny är rädd för det som fanns på röntgen. Jaja.. Sånt är livet:) Jag har ju lilla Dumle nu. Herregud, han är ju heeeeela 158 cm!!
Blir säkert en riktig dunderklump på 176, NOT!
Äsch, fånigt. Han blir säkert fin.. En bra trav tror jag iaf att han får. Han har lätt redan nu att länga sig men det kan ju bli sämre under ryttare. Tiden visar!

Ikväll är det Idol igen. SkämsTV på hög nivå.. Galna människor utan självinsikt och elaka jurymedlemmar som får betalt för att va lea, gosh vilket nice jobb för den delen;)

Nähäpp, hålla lite tummar nudå för att gumsan somnar snart så jag kan burra ner mig i soffan och titta på Idol-eländet:)

Mina älskade älsklingar<3


Tilda åker rutschkana i somras, superskoj:)



Saknar..........


En liten ledig dag idag

Idag är det en ledig dag äntligen. Jobbar varje dag nu annars ända till nästa torsdag. Inte kul. Skallen sprängs snart, jag tror jag fått en hjärntumör..
Tänkte kanske om man skulle tagit sej en vända till Insjön idag till Lager 70. Var längesen jag va dit och kanske har de nåt skoj iaf att glutta på.
I övrigt börjar hösten närma sig, det blåser ute, löven börjar gulna och det är mörkt redan vid åtta på kvällen. Är ju trots allt bara 4 månader kvar till jul. Ojoj, va tiden går fort.
Sen är vi inne på år 2010. Herregud, jag är snart 30;) Tilda börjar skolan om ett par år och pensionen kommer närmare å närmare.. haha.. Nejdå, inte så allvarligt kanske.

Dumle har ju som sagt flyttat till Västerås å han sköter sig exemplariskt. Är löshoppad utan problem och även longerad med sadel utan probs. Duktig kuse man har;)
Emma ska snart börja hoppa upp säger hon så det blir spännande:) Min lilla häst ska ridas, ojojoj..

Vänta det ringer...

Fan va less jag blir på folk som ringer fel nummer och inte säger nåt bara slänger på luren i örat!
Va ju tvungen söka på numret, tillhörde Franky van Elverding. Vilket namn!!
Man kan ju iaf säga, ursäkta, fel nummer el nåt..
jaja..

Snart är det dags för mig att åka till Halmstad oxå, hälsa på Maria å Milan. Ser fram mot att rida honom men tror mina förväntningar är högre än verkligheten.
Han är helt olik sig nu säger hon så jag kanske inte alls kan rida;) Jag är ju van den där lite stretiga Milan som man får jobba hårt på. Nu är han mjuk å soft och såsom de egentligen ska vara.
Han hade väl ingen möjlighet att va det hos mig heller eftersom det visade sig att han hade en muskelbristning som tog emot. Inte undra på att han stretat med mig ibland. Tycker trots det att vi har gjort ett bra jobb..

Nähäpp, nu ska jag göra nå vettigt av den här dagen:)






RSS 2.0