Tillbaka i tiden..

Nu har vi varit på UL och som jag misstänkte så var jag inte fullt så gravid som jag trodde;)
Eler, klart jagh är gravid men hade inte gått så länge, min BM beräknade mig till 18+0 idag men jag är i 15+4 vilket alltså ger vecka 16 istället för vecka 19, hela tre veckors skillnad.
Men pga det får vi ett till UL:) Det är alltid skoj att se den lilla sprattelgubben i magen;) Man blir glad direkt bilden kommer upp på skärmen.
Att veckorna skilde så mkt trodde hon berodde på en överhoppad ägglossning och eftersom min kropp gjort lite som den villat så är nog inte det helt omöjligt.
Huvudsaken är att allt såg bra ut:)

Dumle har varit på genrep inför 3årstestet och det hade gått finemang:) Lägger en liten film här så får ni se. Emma har dock skrivit fel, han heter Delayed BW och inte WB.. Rätt ska va rätt, eller hur Cilla? ;)
Inte för jag vet om du läser nåt här men ifall:)

På måndag ska jag å Tilda åka ner till Malmköping och kolla på hus, Charlie möter givetvis upp oss där.
Kanske det blir som vi sagt, kanske inte.. Den som lever får se!

Tilda har äntligen frisknat till men är fortfarande inte helt fit for fight. Så pass frisk så hon ska få gå på kalas idag iaf:)

Nähäpp, nu kom hjärtat ner så nu blir det frukosttajm.

Här kommer filmen på länk, youtube har gjort om sin sida så jag hittar inte "bädda in" fliken..
Nåja..

http://www.youtube.com/user/emmapedro#p/a/u/0/BUbJ8Fg3Dh0

Genrep!

Här hemma är det lite sjukt, Tilda fick magsjuka i onsdags vilket resulterade i VAB torsdag och fredag.
Under helgen tyckte jag hon var skapligt pigg men söndag kväll blev hon lite risig igen. Tyckte hon skulle få slippa dagis på måndag så hon fick sova hos mamma.
Där hade hon haft feberfrossa på natten och dagen efter var febern jättehög:(
Var bara att fara hem från jobbet vid 11-tiden och ta hand om mitt heta barn.
Så idag är vi hemma.. Igen..
Febern har gett sig lite men hon äter inget och vill mest bara sova eller mysa i sängen.
Skruttungen.. <3

Min kompis Maria som jag lånat ett flertal hästar av har tyvärr ramlat av sin nya kuse och skadat ryggen. Fått en spricka i en kota och blödningar runt om i området. Usch så läskigt..
Tur det gick relativt väl iaf.. Man blir att fundera ibland på hur snabbt det kan gå faktiskt. Fast iofs, tänker man så så ska man nog inte hålla på alls.. Allt är farligt idag, köra bil, ut å gå, cykla eller va som helst.
Ja uscha ja.. Krya på dig nu iaf!

Hästen jag hade hemma, Aniara, lyckas riktigt bra med sin ryttare Mathilda. Väldigt duktig tjej som red henne kanonbra redan då hon var och provade. De har tävlat nu och det går rätt bra. Skönt att allt löste sig och att hon fick hamna hos en ambitiös tjej som satsar.
De passar riktigt bra tillsammans!

Min Dumle kommer att få flytta till Kungsgården, där kommer han få vila nu över sommaren och sedan bli igångsatt och fortsatt tränad av Carina.
Jag tror det kommer bli kanoners:)
Först å främst så ska Emma visa honom på 3-årstestet i Strömsholm. Gode Gud va jag kommer vara nervös!
De e tur jag bara behöver stå bredvid och titta;)
Jag hoppas givetvis på bra poäng men räknar dock inte med det. Hans galopp är inte helt stärkt ännu utan lite kantig och rak så där blir det nog nerslag.. Traven hoppas och tror jag dock att ska få bra omdöme. Men det visar sig, han kan få total scenskräck oxå och inte vilja göra nånting.
Ska bli skoj att höra nu på torsdag hur genrepet gick:)

På fredag blir det ultraljud vilket ska bli väldigt skoj:)
Återkommer med resultat för både det och genrep.




Påskstök:)

Tänk hur det kan vara, precis när jag loggat in här och tänkt skriva långa fina rader så torkar lixom ideèrna ihop fullständigt.
Hittar inte på nåt att skriva alls så därför blir det sånt här dravel som jag precis just nu sitter och plitar ihop..
Krystat och påhittat, kanske bäst man loggar ut egentligen.
Nja, jag gör ett försök iaf. Det har ju varit påsk så nåt kanske man har att berätta:)

Charlies andra två barn kom till oss i fredags så påsken har bestått i fullt ös medvetslös typ.. Tilda tycker det är så roligt när syskonen kommer:)
Jag går mest runt och ser hur lortigt allt blir;) Det dras fram grejor till tusen, man går in med skorna och allt blir bara hej å hå.. Mystiskt nog är det bara jag som ser skiten. Hmm.. Måste ha med den kvinnliga städgenen att göra. Ja, bortser man från det så är det bara roligt att se hur skoj de har tillsammans. Tilda lever upp som tusan och blir helt plötsligt inte lika fast vid mig som hon brukar. STundtals så hänger hon lixom fast nånstans bak i rumpan på mig och lämnar inte mig för en endaste sekund;)
Det blir väl så när det alltid bara är hon å jag. Nu när jag inte har häst längre heller så är det inte ofta man skaffar barnvakt vilket betyder att nästan all fokus ligger på henne hela tiden..
Fast det är väl så alla "ickehästtjejer" har det.. Eller?

Vi hästflickor är nog av ett speciellt slag tror jag. Jag kan tycka just nu att det är rätt skönt att vara utan häst men ändå saknar man det väldigt mycket förstås. Det hade dock räckt med en liten islandshäst eller en nordis eller nåt annat skogsmulleliknande väsen just nu:) Är självklart träningssugen och även tävlingssugen men jag vet att det inte skulle gå. Red faktiskt i 10 minuter för ett par veckor sen, superskoj men AJ va ont i magen jag hade efteråt sen på kvällen.. Så även om man vill så skulle det nog inte funka. Därför hade en isis eller nordis varit perfa nu. 'Fast det vill jag ju inte ha egentligen, haha.. Jag är ju lite hästrasist så endast de fina halvbloden är gott nog;)
Min tid kommer sen, det vet jag. Jag är ju inte lastgammal och inte är livet slut heller för att man får två barn:)
Jag brukar kika på filmerna från Camilla Toll träningarna i somras och jag längtar till nästa gång jag ska ner dit.
För det ska jag, oavsett om vi bor i närheten då eller om jag får åka som sist. Hon passade mig som handen i handsken:)
Det är väl okej att längta redan ett år i förväg? haha ;)
Sen får vi se vilken häst det blir som följer med, det känns lite spännande vad som kommer att ske:)
Växer Dumle så kanske det blir han, tror dock inte det.. Han hoppas jag ska få flytta till Kungsgården.
Håll era tummar så håller jag mina!

Jag och hjärtat har fått erbjudande om att hyra ett hus i Katrineholm, vi har lite funderingar på att ev hyra ut vårt hus under den tiden OM vi flyttar ner.
Dock verkar det vara så märkvärdigt att hyra ut det, har sökt på nätet och det myllrar av lagar och paragrafer som ska följas givetvis..
Kanske bäst att sälja istället, ja vi får se.
Känner jag oss rätt så blir det ingenting...
Den som lever får se:)

Nu ser jag först å främst fram mot YR.no`s väderrapport som visar 10-13 grader varmt om några dagar:)

Puss å Kram och Glad Påsk i efterskott.



RSS 2.0