Alldeles alldeles tomt nu..

Japp, nu är stallet öde.. Skjutsade Dumle till Emma igår i Västerås. Nu börjar den hårda skolan för lillkillen:) Det är som med barnen, tänk så fort det går. Tyckte nästan att det va nyss jag hämtade honom längst ner i Skåne:)
Nu är han 2,5 och ska så småningom börja få nån på ryggen..
Jag hoppas han blir en fin häst så som jag önskat.
Han stod iaf som ett ljus igår när vi åkte. Jag va så nervös innan vi for eftersom han inte åkt nånting efter hans lilla volt i transporten. DUktiga lilla Dumle:)

Idag är en ledig dag och jag ska på fotvård om en stund, sköönt!

Ikväll kommer älskling hem och vi ska till Erik då han fyllt år.

Trevlig helg!


Kärlek<3


Mmm, fina åkrar att galoppera på där borta;)


Hej då älskade lilla Dumle<3

Får man ta ledigt som mamma?

Ja ibland funderar jag på att ta ledigt som mamma faktiskt. Mitt barn är mitt allt så ni vet ifall ni funderar om jag blivit knas.
Men jag tycker bara det är lite smådrygt ibland. Hon har blivit som ett litet monster, sparkas å slåss, skriker och det värsta av allt, piper!! Gnäller, gnyr.. Maaammmmaaaa..... Koooooooom hiiiiiiit... HJäälp mig.... Jag villllll iiiiiiiinte......
Så låter det hela dagarna.. Nästan..
Det är ju inte konstigt att de säger att man får gråa hår av sina barn.  Det är ju tur att man älskar dem så gränslöst:)
För mellan Maaaaaaaaaammmmaaaaaaa och Duuumma dig så kommer det nästan alltid ett:
Mamma, vet du, Jag älskar dig<3
Då smälter man ju:)

Dagen efter kvällen före..

Igår var det fest för hela slanten. EFtersom jag inte kom iväg till Nässjö på kalas så blev jag med Darlingen ut på krogen.
Vi startade här hemma med grillning och vin i mängder. Alldeles för stora mängder för mig iaf som inte druckit sen påsk. Usch så klen jag blev i bilen på vägen in:( Men de va bara å bita ihop å besöka närmsta toalett för att.. ja ni vet..
Efter det mådde jag prima och dansade loss med bästa svågern eftersom älskling bara va impad av Kjelle hela kvällen och inte kunde slita loss sig ens för en sekund.

Idag mår jag bra iaf:) Charlie mår sämre, han har legat hela dagen nu.. Klenis;) Klev upp tidigt å släppte ut Dumle och la mig sen igen. Vaknade halv två!!?? Har väl aldrig sovit s länge. Men de va skööönt:)

Nä nu kom mitt lilla monsterbarn upp från sängen igen så jag får lägga ifårn mig datorn ett tag.
Godnatt..


Ökad kroppsmassa, bläähh....:(

Ställde mig på vågen förra veckan, den visade en relativt hygglig siffra, dock ett eller kanske tillåme ett å ett ½ kg mer än förut. Idag ställde jag mig där igen, 2KG PLUS!!!!! What??
Jag har därför idag bytt kläder hundra gånger, inget sitter bra:( Det pyser över, hänger lite varstans och bara USCH!
Jag har lite panik i kroppen att jag måste börja göra nånting, att sluta rida va ingen "hit".. Min "att göra nerv" börjar skrika efter en häst igen. En häst att träna på, att känna sig slut efter ett pass, att bli svettig och nöjd..
En egen häst.. Som jag kan göra som jag vill med.
Jag längtar så efter Milan.. Jag vet, jag tjatar om denna Milan som om han vore nåt oumbärligt, nåt utöver det vanliga. För mig tror jag han är det..
Eftersom jag nu är så tjock idag (jag vet, jag är säkert fånig) så tog jag med mig lilla älsklingsungen och gick en sväng medan hon cyklade. Vi knatade ner till hockeyplan där jag så många gånger tränat mig svettig med nåt fyrfota under mig.
Jag kunde riktigt se mig själv sitta där och göra öppnor, slutor. Nåt byte där eller där. Bråka lite i hörnet för att hästen inte vill ställa sig åt rätt håll eller flyga en liten sväng åt sidan för att det kom en cykel från ingenstans..
Så underbart..
Jag vet, jag har säkert möjligheten att få rida hos vänner men det är ju inte riktigt samma sak som att få gå ut i stallet och pyssla här hemma. Men givetvis bättre än inget:)
Sen är det ju oxå så att ibland måste man få klaga lite och tycka lite synd om sig själv;) Vill ni inte höra min klagosång kan  ni helt enkelt bara låta bli att läsa här;)

Å förresten, den där storken han har då inte uppdaterat sin GPS på länge.. Ljusterbrovägen 28 verkar inte finnas på hans karta. Kanske får sätta ut en skylt, "här är det";)

Jaja, hursomhelst så har iaf Mariah & Johan fått en liten flicka<3 Lilla Lovisa kom till världen igår med raketfart!
Stort GRATTIS igen till dom:)

Puss å Kram


Till Tilda från mamma..





Nu är det slut på riktigt:(

Ja imorgon börjar verkligen allvaret igen. Semestern är slut/över/finito/over, U name it.. Färdigslappat är det iaf..
Tillbaka till tidiga mornar, instängda dagar innanför glasrutor. Till råga på allt säger de att högsommarvärmen kommer nu.. Bläää....
Men man får vara glad att man har jobb i dagens läge, många sitter hemma jämt och önskar inget hellre än att få gå till ett arbete. Att få känna sig behövd. Dock tror jag min arbetsplats klarar sig galant utan mig. Inte för att jag gör ett dåligt jobb men ändå..

Älsklingen har fyllt år i helgen vilket har firats, om än i liten skala så har det ändå firats. God paj, trevlig sällskap och ett nöjt  födelsedags"barn";)

Jag å Linda filmade Dumle häromdan, tror inte han är så dum min lilla skrutt:) I mina ögon rör han sig rätt bra för att vara helt sommartrött och stinn av betet. Tänk om det fanns nån duktig människa som kunde ta han efter 3 års testet och göra nåt bra av honom för att sen lämna tebax honom vid 4-5 års ålder till mig:)
Jag är mer å mer inne på att inte tampas med honom som 3 åring, visst, han kanske blir kanonsnäll men nå hyss brukar det då komma i den åldern. Ja, vi får se vad som händer med den karriären:)

"Min" Milan blir nog med största sannolikhet kvar i Halmstad för alltid. Det fungerar bättre å bättre för de två vilket är kanonskoj:) Han är otroligt svår att INTE tycka om, att hitta en liknande kuse blir nog svårt.. För både mig ,och henne om han nu skulle komma hit igen sen..  Men nån ska jag väl kunna hitta:) För nåt år sen va det Vanten som va min drömhäst, trodde aldrig jag skulle hitta nån som han igen. Men så kom Milan, lite svårriden från början men som faktiskt jag hittade knapparna på. Allt är en erfarenhet, jag har ju haft ett antal hästar hemma nu och man lär sig nåt nytt på de alla..
Den största läromästaren va egentligen Havreman. Rörde sig inte bra men kunde allt. Å de han inte kunde lärde han sig lekande lätt. Vi hade oxå skoj, otroligt skoj:) Å min gamla Java, den låååååånga hästen;) haha.. Vi hade oxå roligt. Min föärsta egna häst, sjukt svår att rida i form. Iaf för mig som inte va så duktig då. Nu tycker jag faktiskt att jag kan titulera mig duktig;) hehe.. Alltid kan man lära sig mer men jag "slutade" på toppen av min ryttarkänsla nu iaf:)
Givetvis tar man med sig allt detta i bagaget till nästa häst, Dumle, Milan eller vem det nu blir;)

Till veckan ska jag försöka måla hallen hemma, om det inte blir högsommarvärme för då blir det bad med gumman:)

Nu är det dags för lite kvällsmat sen mys med darling:)

Hejhej:)

RSS 2.0