What to do?

Tänk om nån kunde komma å säga hur jag ska göra...
Tänk om jag lämnar ifrån mig Milan å så får Charlie jobbet tillbaka.
Tänk om jag behåller honom å så får han inget jobb..
Det är iaf snart sommar så då kostar det inte så mkt.
Varför måste allting alltid handla om pengar??
Nu ska jag iaf ut på en ridtur å bara mysa, inte ställa några krav alls, bara njuta av en underbar tur med en underbar häst.

Känner mig lite sorgsen..

Tyvärr verkar det som att Milan måste åka vidare till någon annan.. Fan va maktlös man känner sig..
Trodde för ett ögonblick igår att allt skulle lösa sig då Charlies chef sagt att han till 99% skulle få komma tllbaka efter några månader. Men inget är ju garanterat och även om det blir så så ska vi ju överleva månaderna fram tills dess oxå.
Har jag honom kvar kommer jag iaf inte ha råd att tävla, måste lösa regionallicensen som kostar 900 spänn plus att alla tävlingar kostar. Nä, de blir inge bra.. FAN, va tråkigt!! Det suger just nu......
Det känns på nåt vis som att historien upprepar sig.. Det va lika när Vanten stod här, oxå en häst som jag skulle kunnat döda för att få ha kvar men nej, då hade jag inga pengar att köpa för.. Nu har jag ännu en sån häst hemma, då blir Charlie arbetslös.. Skrattretande.. Eller inte....
Jävla skitintresse man har som måste kosta så mkt pengar.

Vilken morgon..

Började så hemskt tidigt idag, kvart i sju. Tilda va trött, jag va trött, hästarna va ännu tröttare och kunden på jobbet  va trött på oss.. Suck..
Kul morgon när första samtalet man har på jobbet är en citronkärring med PMS. "tror du de e kul att va sur så tidigt på morgonen" frågar hon mig.. Öhh, nää... Tror du de e så kul att lyssna på dig på morgonen ville jag svara men "serviceminded" som man är kvittrar man på som en glad liten kolibri:. Gahh..

Jaja, det kan bara bli bättre. Eller??

Många framtidsplaner som kan gå i stöpet idag..

Mitt hjärta ringde igår och sa att det var varsel på gång på företaget han jobbar åt.. Många rykten har gått innan oxå men nu hade de hört att några tillåme hade fått skriva papper.. Ser mörkt ut.. Va fan gör vi då??
Herre min skapare vilken katastrof det skulle bli.. Vi har inga pengar undanstoppade som kan täcka upp..
Mmm.. We`ll see, we`ll see..

Å inte en endaste sadel låg bra igår heller. Hon trodde och tyckte att en Albion skulle passa, dock var den som en hoppsadel att sitta i. Helt flat och inga stöd nästan. Jaja, blir det varsel för Charlie så är ju det tyvärr inte mitt problem längre eftersom Milan då måste flytta:(
Vi som planerat så stort inför säsongen.. Ja, va gör man?
MEN... Vi vet ju inget än så jag ska inte gräva ner mig:)

Jag hoppas på det bästa och håller alla tummar som går att hålla.

Kolik å veterinär..

Jag som slutade tidigt igår. Hade tänkt att kanske åka å hälsa på moster i Järna eller att ev kanske ta en sväng till
Lager 157 i Sågmyra. Men nej då.. Jag fick vackert gå å gå å gå med Dumle som hade fått kolik.
Vad irriterad man blir.. Men samtidigt orolig förstås. Han hade så ont stackarn.. La sig ner massor av ggr och bara rullade å rullade.. Ringde ut veterinären tillslut som gav kramplösande och annat nyttigt. Igår kväll verkade han pigg, jag hoppas det håller i sig nu!

Ikväll kommer sadelinprovaren, spännande! Det är då vi får "domen"..

SKulle egentligen lagt mig tidigt igår eftersom jag började tidigt idag, gick de bra? Nä.. Jag fastnade förstås i en film med Julia Roberts och Susan Sarandon som hette "vid din sida". A men shit va sorglig...
Jag grät som ett barn.. Hulkade och snorade.. Usch va hemskt.. Den fick en att tänka på vad som egentligen är viktigt och inte i livet. Vad man kan förlora på kort stund.. Hur hemsk sjukdomen cancer är egentligen, den tar INGEN som helst hänsyn till att man har familj, barn eller karriär. Den bara smyger sig på, tar över hela kroppen och bryter ner allt, för att tillslut sedan göra slut på allting, sakta eller snabbt, "den" bestämmer.
Nä, fy fan va hemskt.. Tänk om.. Hur skulle Tilda klara sig? Hur skulle jag klara mig utan henne?
Nä usch..


Ny dag, solen skiner, jag mår bra och livet känns fint!

Idag är det nästan lite av en vårkänsla som spritter i kroppen:)
Vet inte varför men jag blev helt plötsligt på ett sånt bra humör.. Det känns så bra allting.
Härliga livet:)

Le, så ler världen tillbaka:)

När man ser någon som man blir glad av att se, har ni tänkt på att man ler utan att man märker det?
Jag tänkte på det idag när en av tjejerna på jobbet stod å väntade på sin skjuts hem. När bilen kom, med säkert sambon eller nån i där som hon allra säkert sett för bara nån timme sen, så log hon av hela sitt hjärta:)
Det fick mig att tänka på när jag var liten.. Eller liten, men kanske nånstans mellan 10-12 år, så brukade jag nästan varje helg åka till min mormor på helgerna. Oftast var det min moster som hämtade mig på tågstationen och varje gång jag klev ur tåget och såg bilen så log jag. Flera gånger vet jag att  jag försökte låta bli men det är som att kroppen inte går att styra över. Försökte man låta bli började man nästan skratta istället. Alldeles som att glädjen ville ut nån annanstans:)
Likadant när man kom hem till älskade mamsen sen
Så var det förra veckan oxå när Charlie kom till jobbet å hämtade mig, jag log som ett fån:)
Det händer med alla som man tycker om, och oftast när man inte är på hemmaplan.
Det finns så många man tycker om, som man kanske inte talar om det för så ofta som man borde..
Men nu vet ni iaf att ler jag mot er, då tycker jag om er:)

Tycker vi tar å "firar" det med en kanonlåt av Beyonce, "Halo"


Helgen är över..

Helgen har varit lugn, har inte gjort ett dyft faktiskt.. Ridit lite och ätit lite och tvättat lite och städat lite,, Jo kanske jag hade gjort nåt ändå..haha..
Idag är Tilda hemma med farmor, hon är fortfarande inte helt 100 frisk. Blir så trött på det här.. Imorrn blir de hemma med mormor. Sen dagis på onsdag hade jag då tänkt iaf,

I morse innan jag började jobba for jag till ridhuset med kusen. Gick riktigt bra faktiskt. Det är bara den lilla högersidan som måste petas in heela tiden. Han fuskar å fuskar. Jag me för den delen eftersom han hinner stoppa ut den;)
Men det känns bättre nu iaf inför tävlingen:)
Mycket mycket piggare var han oxå, bra bra!

Verkar som att Dumle nu kommer att åka till hösten för inridning och utbildning. Hurra!!
Finns nog dom som tycker jag är knasig som lånar ut honom men jag har inte råd att lämna honom till nån dokumenterat duktig unghästutbildare. Då får man ta det bästa som erbjuds. Å ser bara referenserna bra ut finns det i min värld inget att tveka på.. Hon fixar det nog 100 ggr bättre än mig!

Nu ska jag jobba vidare lite.

Syns å hörs!

Lördag=godisafton:)

Ikväll är det melodifestivalen del 3 (eller?) som spelas in i Leksand denna afton. Lilla lilla Leksand..
Nå bättre artister och låtar med idag? Kan inte tro det.. Ändå sitter man där å tittar, beror kanske oxå på att det inte finns nåt annat att se..

Det gick iaf så sjuukt bra i skogen idag. Holy moses, äntligen må jag säga!  Vi red fin samlad trav, bra samlad galopp, han va mjuk å följsam å framförallt, framme för skänkeln, han lyssnade kanon å hade bjudning,!
Passar inte Zaldisadeln (vilket jag tycker att den gör) på onsdag när Birgit ska kolla den då slutar jag rida.. Hehe, nä kanske inte men huu, vill inte ens tänka tanken.

Nu har jag inte tid mer för detta, så på återseende säkert redan imorrn.
Kramen

Sjuk, frisk, sjuk, frisk.. What?

Igår blev jag hemringd från jobbet då Tilda tog sig för örat och var jätteledsen.
Fick läkartid 15,45 så vi åkte dit och gjorde ingenting.. Suck.. Mitt barn har fått läkarskräck. Hon blir helt hysterisk när vi kommer dit. Skriker och gråter förtvivlat. Blev iaf ordinerad Alvedon och Nässpray för att underlätta lite. Kommer hem på gården, kliver ur bilen å så Pang så kräks hon rakt ut på gården, rätt över bildörren.. Tog om några gånger sen blev det lugnt. Somnade på soffan redan före 17,30 och sov sedan nästan hela natten.
Idag är allt som bortblåst-. Jag fattar ingenting..
Ska väl inte ropa Hej än men det här är såå konstigt. Kan hon antingen va helt frisk eller jättesjuk så det går över nångång..
På jobbet hatar de nog mig vid det här laget, har nog aldrig vabbat så mkt som nu. Men va kan man göra, de e ju inte så att man är hemma för skojs skull..

Idag, äntligen, har jag fått återkoppling av tjejen som mejlat på Dumle. Hon är fortarande intresserad säger hon .Svarade och bad om telefonnumret så vi kan prata istället. Fan va guld om hon är bra och om hon vill ha honom.
Har börjat "powerboosta" Milan lite, han har känts lite trött några dagar nu så nu är det massor med havre och massa Betfor som gäller. Ska även köpa B.vitamin, är ju såna tider nu. Blir det inge bättre kanske han vill vila en stund. Återstår att se, han är ju van att gå mkt jämt så det kanske värker lite i musklerna på honom. Inget konstigt med det isf..
Onsdag nästa vecka kommer äntligen sadelutprovaren så vi får se om det finns nån sadel som kan tänkas ligga bra.
Maria blir ruinerad på kuppen kanske;) Nej då, det ska vi inte tro..

Ska snart bege mig ut på en ridtur, nu har han gått i ridhus två dar på raken så idag blir de arbete i friska luften. Hoppas det går att rida på nån åker så vi får trimma lite. Behövs, är ju tävling snart, Gahh.. är nevös redan. Mammamia..

Ha en riktigt bra dag idag alla vänner:)

None Min gamla stjärna Java som nu springer på de evigt gröna ängarna..

Dagsformen var med lite beröm godkänt:)

Joda, det gick rätt bra i ridhuset. Har nu iaf konstaterat att nya sadeln ligger illa. Han var ruggad på ryggen under mitten så nu säljer Maria den. Nästa vecka kommer sadelutprovaren så då får vi höra mer om Zaldin ligger bra eller ej. Jag tycker ju det iaf men man är ju ingen expert. Ska iaf rida i den i helgen för att försöka känna skillnad. Tror det kommer bli det.. Just nu känns det som han "motar" lite för skänkeln, vill inte riktigt gå fram ärligt hela vägen. Så har det inte känts innan, måste ju bero på nåt.
Red genom programmet och det gick bra. Jag hoppas av hela mitt hjärta att det ska gå bra på tävlingen..

Nu är det snart dags att sova, ska bli skönt..


Våfflor med chokladglass=blähh

Nä fy 17 de va inge gott med chokladglass till våfflorna. Skar sig ihop med jordgubbssylten. Usch...

Snart kommer svärmor så då ska jag åka till ridhuset en sväng. Är såååå sugen!! Inte..
Känner mig lte lat idag men det är bara att bita ihop, träna bör man annars (dör man) blir de inga bra resultat på tävling.
Det räknar jag inte med iaf, han är lite svår stundtals. Krävs så sjukt mkt både teknik och styrka i benen. Men, jag ska göra så gott jag kan å lite till, mer kan jag inte göra:=)

Väntar fortfarande på svar från tjejen som svarade på Dumle, jag blir ju så ivrig och vill att hon skulle svarat helst redan innan jag satte ut annonsen;) Kanske inte alla är som jag som har tillgång till dator heela dagarna.
Jag hoppas hoppas..

Kanske återkommer efter träningen med uppdatering om dagsformen:)

Idag håller jag mina tummar

Har idag satt ut en annons på min älskade lilla häst Dumle. Bara utlånas för inridnig och tillridning. Trodde förstås inte att jag skulle få nåt svar alls men har fått ett iaf. En tjej som arbetar i ett dressyrstall som unghästryttare och som nu sökte en 2 åring att matcha inför 3 årstestet. Skulle det vara nåt bra kan jag inte göra annat än att klappa händerna:)
Vilken grej, nån som kan rider in honom samt tränar och ev kanske hinner med nån tävling. Peeeerfekt!!
Jag hoppas att tjejen i fråga är seriös och duktig samt givetvis att Dumle duger åt henne. JAG tycker iaf att han är fin och har framtiden för sig i rätta händer..
  Delayed BW

I övrigt idag så har jag jobbat, förstås.. Har även sökt ett nytt jobb som personlig assistent. Inget jag egentligen kanske vill göra men för att komma upp i lön lite måste man ta det som erbjuds. Nu vet jag ju inte ens om jag är rätt man för det här jobbet men söka måste man..
Milan får stå idag, har uträttat lte ärenden efter jobbet så tiden var knapp. Iofs har han gått ett flertal dar på raken nu så han måste väl få vila lite han oxå:) Imorrn är det ridhus inplanerat sen på torsdag kanske Åsa ska hoppa. Till helgen tar vi dagen som den kommer:) Ev tränig på söndag för Annica, måste ringa henne å höra.
Ja, det rullar på som ni märker. Gött om även Dumle kan få börja göra nåt snart. Är ju ingen panik eftersom han bara är två år men det ska ju börjas på..
Tillåmed Charlie har förstått nu att jag kanske är tvungen att låna ut/sälja/betala för tjänster/ göra nåt!! för att han ska kunna ridas in ordentligt. Då jag är ensam jämt i mitt stall, ja förutom Åsa, så blir det svårt att fixa det. De eju lixom inte bara att svinga sig upp å säga hoppla. Vilken resa jag skulle få. Hjälp va han kan bocka. De e tur man inte sitter på när han å Milan sätter igång.. mammamia...
Dumle har ju lixom varit Charlies lilla gull tror jag. Han har idiotförklarat mig såå många ggr när jag sagt att jag kanske vill sälja honom.. Förhoppningsvis behövs inte det nu då. Jag håller mina tummar!!

På återseende.

 1års premiering- 08


Bara blähh..

Mitt humör har inte blivit bättre... Känner mig allmänt down idag.. Vet fortfarande inte varför, men känner bara blähh...
Sitter på mitt ruttna jobb och svarar i den förbannade telefonen, kunder som inte ens kan försöka va trevliga står mig upp i halsen. Kollar AMS.se men där finns inget. Ska vi flytta älskling?? Till nånstans där det finns jobb...

Jag vill bli gravid, varför händer inget? Måste man vänta så länge? Månad efter månad bara går och inget händer...
Får man sätta sig på jobbet å gråta? Gråta för ingenting... Bara så att det kanske känns bättre efteråt..
Vet inte varför det känns såhär just idag? Det bara blev så..

På återseende. 

Livet på en pinne i solen

Idag har det varit åsas dag i stallet så jag har bara tagit det allmänt lugnt, tagit en promenix med Tilda i solen, underbart:) Drog henne på "bobben" vilket var uppskattat.
Har städat och fixat lite inne, fick även lite besök på em av Erik å Ronja. De har köpt lägenhet så kanske vi får köpa deras soffa sedan, myyysigt!! Det är såna där suupermjuka med jääättestoora armstöd. Nice.

Trots det vackra vädret så känner jag mig inte helt glad, beror inte på något speciellt. Har kanske bara en sån dag när man känner sig lite mer nere än uppe.. Ska jobba imorrn vilket inte känns helt kul när jag vet att Charlie och Tilda är hemma och bara gottar sig. Men det är de förtjänta av, det är så sällan bara de två ses och dom har bara mysigt när de är själva. Hihi..

Ibland har man ju drömmar (vilket det skrevs om i förra inlägget, inte heelt uppskattat av vissa manliga personer, hmm, hihi).. idag har jag drömmar om att ååå va glad man skulle va om man hade flera mille på banken. Eller??
 Vad enkelt det hade varit allting, aldrig några bekymmer med pengar. Fast... Vore man egentligen lyckligare för att man hade mycket pengar? Det är nog lite både och det där.. Jag tycker vi har det bra på alla sätt å vis, vi har pengar så det går runt, vi har varandra, vår Tilda, ett fint hus, intressen som förgyller vardagen så egentligen behövs inget mer. Men vore det ändå inte lite lättare om man aldrig behövde tänka på vad man kan köpa och inte? Att bara gå runt i affären och ta det man vill ha utan att fundera på om det är för dyrt eller inte, fan va nice! Ett tag iaf.. Sen uppskattade man det kanske inte mer. Vad vet jag, som aldrig  varit så ekonomiskt oberoende:) Men skoj vore det att prova..

Nu ska jag gå ner och titta om dagens middag är klar, potatis i ugn och lövbiff, smaskens!!
Det är annat det än flera mille på banken, hehe...

I drömmarnas värld

Har ni nån gång haft den där känslan när ni sett på en romantisk film att;  Åhh, tänk om det där hände mig..
Alltså även om man har sambo och barn och hela kittet så kan då iaf jag drömma mig bort ibland när jag ser en sådan film. Tittade nämligen igår på en film på TV, vet inte vad den hette men handlade om en tjej som jobbar på "Piggley Wiggley" i Oklahoma eller nåt sånt och vinner en drömdejt med "the great Tad Hamilton". En skådis som har ett leende av guld, snygg som få och har klasar av tjejer som hänger efter honom. Förstås blir ju han kär i den här relativt söta, blonda lilla lantistjejen som inte har nån stjärnstatus alls. 
Hon får hänga med han på fina krogen osv osv.
Allt verkar vara så mysigt, rosa, gullipluttigt stjärnskimrande underbart så då tänker jag, åå, tänk om det hände mig.
Tänk er rubriken;
"Oscarnominerad manlig skådespelare förälskad i helt vanlig tjej från Solvarbo" HAHA, sååå komiskt!!

Jag skulle ju givetvis inte byta bort det jag har men man kan ju drömma och känna känslan, som en liten 14:is, haha..

På tal om drömmarnas värld så har jag smugglat knark i min hästtransport häromnatten, ett jäkla polispådrag var det:)
Tänk så tokigt man kan drömma, heelt sjukt.

Nu ska jag gå å krama om min lilla stumpa som är som en kamin idag igen, Feber för typ 3:e gången på två veckor. Hon har sovit sammanlagt kanske 4 timmar inatt.. Svärmor kommer strax oxå så jag kan rida. Charlie ska åka cross, äntligen. Han har bara skottat snö varje helg nu när han vart hemma. Idag ska han äntligen få åka.

På återseende, kanske i Hollywood;)

Under tiden kan vi drömma oss bort med Leona Lewis "run", lite lagom romantisk såhär på alla Hjärtans dag!

Äntligen helg igen

Kärleken är hemma igen och vi har myst lite smått med god mat och choklad efteråt:)
Tilda hostar å snorar som 17, verkar aldrig bli kvitt den här förkylningen. Hon har inte ätit riktigt på flera veckor. Tur hon har lite grann att ta av;)

Idag har jag ridit i ridhuset, vilket var katastrof. Dels ny sadel som nog inte ligger helt okej, sen jag som varit bekväm och ridit mestadels ute i skogen. Dock får han ju jobba där med men det blir ju inte samma sak. Iofs har det varit lte kasst väder oxå att köra transport i. Snö snö snö varje dag. Men nu var det då dags idag iaf. Det gick så makalöst dåligt så jag var glad att ingen tittade på oss. Herregud vilken soppa.. Ska jag verkligen tävla? kändes det som.. Jag vet ju att vi kan egentligen så det var nog bara nåt tillfälligt..


I morgon tänkte vi försöka gå ut å äta lite mat, Tilda ska sova hos mormor. Mormor har tandvärk å Tilda förkyld, perfekt kombination:) Sura å tvära, hehe.. Tror säkert de kommer överens:)

Nu ska jag faktiskt lägga mig platt fall på soffan, är så sjukt trött.
Höres.

Men alltså är det meningen att man ska ha detta på sig??

https://www.ginatricot.com/#/product/25629500

Kunden tyvärr inte spara bilden så ni fick se.
Det var det bedrövligaste och fulaste jag sett. Stentvättat.. Igen?? Det var ju på The 80`s ju:)
Mammamia..
Ja det slutar väl med att man går klädd sådär i slutet av sommaren kan ja tro. Urk..

Gömma saker verkar va det nya nu

Ja, mitt älskade barn har gått över i en "gömma alla saker på de mest svåra ställena" fas just nu.. Hon gömmer allt!
Idag har jag handlat present till min mamma eftersom hon fyller år imorgon, tog med mig lite papper från affären eftersom jag inte hann slå in det på plats. Tror ni papperet finns kvar?? Näpp.... Det har fröken Tilda så fint lagt nån annanstans, jag har letat överallt men det är spårlöst försvunnet. Måste nog ringa Saida:).
Så mamma, kanske du får det inslaget i tidningspapper:)
Häromdan hade svärmor tvättat min jacka, tog då av lurvet som var kring huvan, lade det på köksbordet, finns det kvar?? Näpp.. Har frågat om hon sett det, "ja det ligger under soffan" Men nä.. inget lurv där mer än dammet.. "ska jag följa med dig" frågar hon lite lillgammalt när jag säger att "Nä de finns inget lurv där".. Tilda följer med, visar att hon minsann inte lagt det under soffan, nä hon har kastat ut det på altanen säger hon. FInns det där?? Näpp.. Har fortfarande inte hittat lurvet.. gahh..
Hemma hos min mamma idag hade hon gömt två ljus med tillhörande ljusmanschetter under bordet på en liten hylla som finns där. Ett lypsyl låg lite klurigt instoppat i en prydnadspryl, glasögonen under soffan.. Åhh, var ska detta sluta? Hihi.. Vilken liten tokfia:) Tur hon är söt, annars vete tusan;)

Idag har första sadeln kommit, har dock inte hämatat den. Har jag tur så har även dressyren hunnit komma imorrn så jag får båda på samma gång. Spännande!! Hoppas hoppas att de passar.
I övrigt har dagen mest bestått av att jobba, elda och mocka. Har myst riktigt med Tilda,  tittat på Bolibompa och bara softat. Redan före sju gick vi upp å då somnade hon på tre röda, så helt frisk är hon nog inte. Ska dock få gå till dagis iaf imorgon få se hur det går. De får väl ringa om det blir värre.

Nä nu måste jag krypa tll kojs.

På återseende!

 
Jag funderar på att klippa lugg igen, va tycker ni?? Detta är ju ett taskigt kort med luggen inte helt som den ska va..
Men sådär...

Eller såhär....


Snälla, kom med era tycken:)

Kallt som tusan idag, brr...

Idag har vi kallt igen.. 17 grader på jobbet i Blg och 13 hemma. KOnstigt då det alltid brukar vara jag som har kallast hemma. Täcket var varmt å skönt i jämförelse med utomhus så jag låg kvar liiite för länge.. Men hann i tid utan probs så det var ingen fara.

Ska nu jobba lite, en timme först på Halebop sen går jag över i den enormt roliga telefonen. NOT..

Måste ringa sen å fråga hur de e me Tilda idag, hoppas hon inte är sjuk igen..


Detta inlägg är bara till Cilla:) Dumles uppfödare..

Ja, visst är han fin. Inte min tyvärr.. Ägs dock av en bra kompis till mig så det känns kanoners att få låna honom.
Jag hoppas Dumle ska bli lika fin sen, fast mörkbrun;) Om han inte säljs till fördel för denna, haha.. Närå..
Milan som han heter är efter DeNiro-Roma-Regazzoni. Född 03 i Linköping.
Hoppas ni har det bra:)
Foto: Eva Såsser


Ibland blir man bara lite fundersam

Ja faktiskt. Hur prioriterar människor egentligen. I mitt liv som är långtifrån perfekt (så har jag sagt det så behöver ingen fundera) så prioriterar man de nära och kära framför allt annat. Vissa personer mer eller mindre förstås.
Endel de vill bara jobba och skyller sedan på att man inte har tid. Om man har fått äran (ja faktiskt äran!) att få ta del av ett barnbarn, vill man inte träffa det då? Inte bara ringa ibland, sällan, och fråga hur det är. I samma samtal tydligt berätta att, jo de e bra med mig men du vet, jag jobbar så mkt. Min fritid präglas av det här.. Men alltså, om man jobbar så mkt så att man inte ens kan ta sig tid kanske EN gång/månad och träffa sitt barnbarn, så hon minns och vet vem morfar är, har man då ens tid att leva?
Visst, jag ska inte sticka under stol med att jag oxå är skitkass på att höra av mig, men jag har ändå erbjudit så många gånger att vi kan komma dit å fika kanske. Tyvärr verkar det inte intressant då vi aldrig blir hembjudna.
Vet inte ens om jag blir särkilt besviken, tycker bara det är tragiskt och trist att Tilda inte har nån riktig morfar som jag hade. Tänk, "Offas lilla Piga" som han kallade mig när jag var liten. Finns ett kort där jag sitter i hans knä å äter pannkaka me blåbärsylt, jag är kanske 1½ år. Va härligt.
Har Tilda nånsin suttit i sin morfars knä? Jo när hon va så liten så hon minns det inte.. Tänk om min morfar kanske hade funnits kvar, då hade hon iaf haft en gammelmorfar. Idag har hon iaf världens bästa gammelmormor:) Inte illa det..

Sen är det så konstigt, som nu när han ringde, jag tycker ändå att han är så trevlig den där stofilen. Knepigt va?
Vi pratar om ditt å datt och det känns relativt naturligt men ändå.. sorgligt..

Nä skit i det nu, jag har iaf ätit 0,5 liter Ben Å Jerrys nu ikväll när jag kom hem, SKANDAL!!! hehe.. Smällde i mig heeeela paketet, fy fan va äckligt. Men gott ändå på nå vis, annars hade jag ju lixom inte ätit upp;)

Jag saknar mina älsklingar, den stora är på jobb och hon den lilla underbara lilla gosiga pussipluttan är hos sin mormor. För den delen så har hon kanske början tll omtag av feber igen:( Inte bra inte bra..
Inte för att jag tycker det gör nåt att slipp amitt jobb men fasiken, är ju nästan pinsamt att va hemma igen. Jobbar imorrn iaf få se sen. Ja herregud, det är inte lätt med livet ibland.. Sjuka barn och knasiga pappor..

Det är väl en jävla tur att man är så nöjd å glad ändå:)

På återseende, gonatt!


Det är väl fantastiskt va man kan älska en sån liten glädjespridare:) Underbara unge..


Goaste Tilda



Heelt sjukt

Här bor jag typ 500 meter ifrån å jag visste ingenting, hörde ingenting och verkar vara helt ovetande om allt:

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/inrikes/article4363677.ab

En underbar dag i solen

Idag är det så fantastiskt underbart ute. Solen skiner som aldrig förr och bara några grader kallt ute. Tyvärr sitter man på jobbet och får inte njuta fullt ut av det. I morse däremot hann jag känna av det hela genom en suverän ridtur i skogen. Kände mig som tagen ur en reklamfilm för Mountain Horse el nåt:) Full galopp över vidderna med djupsnö upp över knäna på Milan. Häääärligt!!

Mitt älskade barn ska sova hos min älskade mamma inatt eftersom jag jobbar. Kan vara skönt att vara helt själv faktiskt. Dock blir det väl bara mockning och nattning av hästar sen sängen för mig.

Ja snö har vi nästan alldeles för mkt av. Så pass mkt  att taket i min hage har rasat,. Skit oxå.. Det är så roligt att nästan allt vi har går sönder, bilen, taket, snöslungan, mm mm.. Vad tyder det på? Att vi ska va nöjda att vi iaf har varann?
Ja inte vet jag. Matt blir man iaf..

Kanske jag ska gotta i mig lite Ben å Jerryglass ikväll? Det är smaskens som tusan det, kan ha riktiga begär efter just den glassen. DYR men värd varenda krona. Halfbaked, mums.. Jo de kan va lurt för att de blir frosseri ikväll. Sen har man dåligt samvete sen för att man kanske gick upp 0,5 kg.. Äsch va gör väl det? De går jag ner nästa gång jag rider, haha..
Höres

Två deci snö på ett dygn, är de normalt??

Nä fy fan va snö de kommit. Vi som hade så mkt redan.. Uscha..

Charlie har nyss åkt för att lämna barnen i Mora, kul i detta vädret. Själv ska jag tvätta, mocka å ev försöka rida idag i snöovädret. Kanske han tillåme får stå idag. man ser ju inget ute:(

I övrigt har helgen varit lugn, vi har grattat Emma som blir stor tjej på tidag, hela 10 år fyller hon .Stora damen:)
Sett på melodifestivalen som var väl sådär. Alcazar var de enda som jag tyckte va nåt halvbra.

Nähä, kanske man ska göra ett ryck å ta tag i huset som just nu (som vanligt efter en helg med alla ungar) ser bedrövligt ut. Förstår inte hur tre personer kan röra omkring så hemskt. Tilda blir helt vild när deär här så hon vet inte ens va hon sysslar med, kastar leksaker omkring sig så man blir alldeles mörkrädd. jaja, de e ju barn.

På återseende.

Helg igen..

Nu är det helg igen och vi har fullt hus med barn. Saker överallt, lördagsgodis ända in i öronen. Men de har trevligt:)

Idag har jag promenerat med båda hästarna, Milan å jag vi sprang oxå lite tillsammams. Bra för min kondis, Dumle däremot han tyckte allt va absolut skitläskigt så han trycka in mig i alla snödrivor som fanns.

Nu ska jag gå ner med resterande familj och se på Melodifestivalen.

Alltså det går så segt

Jag vill verkligen inte sitta här å jobba mer nu., Får ju iofs gå hem snart men ändå..
Idag har jag lärt mig va en "MILF" är.  Det är alltså en Mother I´d like (to) fuck. Så då vet ni det ni andra som är lika ovetande som mig:)
Alltså en mamma som ses som attraktiv trots att hon är just, mamma..
Är vi annars lite oattraktiva vi mammor? Lortiga och gamla å fula? Nä, jag tror inte det faktiskt. Men jag kan ju bara tala för mig själv.. Endel gnäller på att man som småbarnsmamma alltid luktar spya och inte hinner borsta håret och inte sminka sig, endel verkar inte ens ha tid att byta kläderna de haft i tre veckor.. Urk..
Jo, jag vet att jag är "bror duktig" men jag hade det faktiskt inte så svårt när Tilda va liten. Va fan, vill man så kan man:)
Eftersom vi planerar en till liten gosig unge så är det kanske lika bra jag håller tyst, får väl en kolikunge som aldrig sover och som spyr på mig jämt och håller mig konstant upptagen så jag inte hinner byta dessa kräkiga kläder på tre veckor:)

På återseende alla duktiga mammor:)

Prov på schemat

Jupp, idag har vi prov på jobbet. Eller kvalitetstest som det så fint heter. Förra året flöt det galant i år känns det värre.. Har ju fått mer uppdrag nu på jobbet så det är svårt att hålla alla uppdaterade.
Vi får la se hur det går då:)

Halvpanik i morse

Ja usch ja, hade klockan på 05,10 men klev ur sängen 06,04 vilket betydde att jag hade 15 minuter på mig att klä på Tilda, släppa ut hästarna, göra mig själv klar och sedan skrapa rutorna på bilen. Gahh. Men de gick :) Blev endast 4 minuter sen till jobbet. Tur man är så jävla snabb:)

Ikväll ska vi hem till mamma å äta tacos, min moster kommer dit till Tildas stora glädje:) Hon avgudar sin "gammelmoster" och skulle säkert flytta dit om hon fick.
Sitter nu på jobbet och vill inte va här.. Är ju så trist, får man bli lyxhustru?

Tränade för Göran igår och det gick alldeles utmärkt! Skoj skoj.. Nu ser vi fram mot tävlingen den 8:e.
Ny sadel har Maria köpt så jag hoppas verkligen att den ska passa. Längtar till den kommer:)





Bilder från träningen igår:)
Min snälla vän Eva kom och var paparazzi fotograf så vi höll på att skrämma skiten ur Yvonnes häst:) Haha.. Han va rädd för blixten.. Men han måste ju vänja sig konstaterade både jag å Göran när hon började grymta om det..

Nä, jobba en stund till då:)

Maskar under tånaglarna??

Ja, så hemsk var jag mot mitt barn häromkvällen. Hon vägrade klippa sina tånaglar i tron om att det skulle göra SUPERONT(!). Kort å gott sa jag då att -Jo de va nog så att om man inte klipper sina naglar då flyttar det in maskar under dom. Oj va jag fick klippa:)
Ska väl även tala om att detta va inget förstaförsöket-ljug utan jag har tjatat å tjatat om dessa naglar och hon har bara skrikit. Men skam den som ger sig, maskar eller inte;)

Tidig morgon idag

.. Ja usch ja.. Redan klockan fyra(!) tyckte Tilda att vi skulle kliva upp idag... Hej å hå, det var bara att bita i det sura äpplet och kliva ur den varma sängen.
Nu sitter man på jobbet och är ju inte så hemskt pigg. Men så kan det vara. Det är rart med barn.

Utgång blev det i helgen:) Trots köande i över en å en halv timme i ISKALLA natten så kom vi ändå tillslut in. Två personer bakom oss kom oxå in, sen slängde de upp en fet skylt med FULLSATT på. Ibland har man tur:)
Kvällen var skoj, mkt dans och sjungande. Man är ju så duktig att sjunga å dansa när man inte är nykter.. Ja herregud.
Mådde som en prinsessa igår, städade och fixade lite. För Charlie va det inte lika kul, hehe.. Som man bäddar... osv...

Har anmält till första tävlingen idag,. blir en LC2 och LB1 i Svärdsjö den 8/3. Spännande:)

Nä nu måste jag jobba en stund.

Hörs!

RSS 2.0