Idag är jag sjuuuuukt less på mitt jobb..

Det är så himla himla trist att jobba idag.. Bara sitta i telefon hela dagarna, vad har man gjort för ont??
Trista kunder som bara är sura, nej fy då. Jag vill gå hem...

Solen har skinit hela helgen och vi har bara varit ute hela dagarna och haft det nysigt. Sågat ner träd och fixat lite, skönt!! Barnet har njutit av att bara tulta runt i trädgården och plockat stenar som hon lagt i flaket på sin 3-hjuling:)
Ibland kan man bli glad av så lite som att solen skiner!

Måste jobba vidare, vill inte.. Får ångest.. Huuu....


Kramen:)

På torsdag ska jag prova häst!

Jajamen, på torsdag bär det av till Sigtuna och provar häst, igen... Men denna har jag iaf fått film på och den rör sig  bra och kastar förhoppningsvis inte av mig som hästen i Gbg försökte med.
Usch ja, det var en herrans knepig kuse..

Hemma och vabbar idag (typ jämt känns det som), barnet har feber och hostar så lungorna håller på att ramla ut. Stackars lilla fröken. Trots det har hon varit stendryg idag:)
Klängt på mamma och bara gnölat.. Talade med en kompis och vi kom överens om att det är bättre när de är supersjuka så att de bara orkar ligga och sova, grymma mammor vi är, hehe..
Halvsjuk som hon är nu blir hon bara gnällig, men det får hon vara. Hon är min alldeles egna (nästan) lilla älskade snuttipluttprinsessa:)

Nähä, om man ska ta och dra sig tillbaka en stund och bara njuta av kvällen.
Höres!

Ett liv har släckts..

.. Usch ja, vad har hänt med våran värld egentligen? Igår tändes det ljus för lilla Engla över hela Sverige, mina tankar går till hennes familj..

På fredag ska min trogna följeslagare Java åka till de evigt gröna ängarna..
Hon kommer bli den finaste av alla änglar..

image3

Sov gott stumpan..



Vart är världen på väg??

Jag blir alldeles tom i kroppen när jag läser om lilla Engla i Hedemora. Vad har hänt denna lilla oskydlilga flicka??
HUR kan det finnas nån som vill ett litet barn så mkt ont?? VAD håller på att hända i världen??
Jag kan inte ens tänka mig hur hennes nära och kära mår just nu, vilken fruktansvärd mardröm..
Att inte veta vad som hänt ens barn, fy.. Jag vet då iaf att mig skulle de få lägga in på hispan med omedelbar verkan om något, gud förbjude, sådant skulle hända..

Sänder alla mina tankar till dig och dina föräldrar Engla..

Må den som gjort detta straffas med det värsta..

Men som vanligt i Sverige så blir det ett relativt milt straff, tacka vet jag USA där man får döden direkt eller åtminstone livstid. Verkligen livstid, inga jäkla 10-12 år som det är här i landet..

Har fått låna en bok från en jobbarkompis som handlar om hemska saker, incest, misshandel osv.. Tror inte att jag vill läsa den egentligen. Den är sann och hemskt vidrig säger de som läst den. Får se om jag pallar med.

I övrigt har jag varit hem till kompis idag och hjälpt till med lite bröllopsplanering.. Vi gjorde lite grann bara sen vart det glass och kaffe istället. eller jo, vi klädde om 4 stolar oxå:)
Blev så fint så..
Man kanske skulle gjort ett ryck här hemma oxå, just nu står allt bara still. Luckorna i köket skulle målats klart, tapeter vill jag byta, köksbänken ska bytas och kaklet målas(?!) Jo, de säger att det går att måla faktiskt, ska försöka iaf.

Barnet sitter i badet nu och tvättar sig för fulla muggar. Allt ska ske "häuv" (själv) nu för tiden så man får inte hjälpa henne alls:) Så gullig så.. Mestadels iaf, hmm... Kastade ett glas i golvet idag. Paang sa det på vårat stengolv i köket. Vips var glaset väldigt många glas.. Puhh...
Jaja, tur man har dammsugare!

Nähä, försöka få ur ett litet russin ur badet nu:)

Höres!

Kvalitèts-skräp..

.. Ja, världen är full av skräp. På en skylt stod det :" välj skräp med kvalitè". Ja om det ändå fanns kvalitè i dem.. Puhh..
Helt galen var han den ena, skulle bara kasta mig i backen flera ggr, usch.. Rörde sig helt undermåligt oxå. Fasiken va besviken jag blir på folk, man åker 45 mil för ett jävla skräp, heeeeelt utan kvalitè dessutom.

Den andra som vi tvingade oss till var okej, stor och tung men oerhört snäll. Kanske den var snäppet klumpig åt mig men det är iaf den mest intressanta än så länge.

I annat fall så bestämde jag och kompis oss för att vi blir gravida istället så skiter vi i hästarna en stund. Å va skönt. Verkar inte dyka upp nåt fint åt mig iaf.. Jag vill bara ha min lilla fina darling tillbaka iaf, finns ingen annan som duger..

Nähä, fortsätta jobba lite kanske. Suger stort att va här idag, vill hellre vara hemma och mysa mad barnet som för den delen var kanonledsen när jag lämnade henne i morse. Det är hårt att vara mamma när de gråter vid lämning på dagis.. Allt hade gått bra iaf, ringde senare och det var lugnt.. Skönt....

Kramen



Idag har min 4-benta darling..

..fått tillbaka sin livslust igen:)
Äntligen fick han, efter nästan tre veckor inne i sin trista box, gå ut i hagen igen. High life blev det mellan svängarna, haha... Han är så glad idag!
Veterinären tycker säkert att jag är knäpp som släpper ut honom redan men va 17, det är bara en liten sårskorpa kvar. Vill inte se han stå inne nå mer.

Hemma från jobbet är jag idag, gick hem igår med svajig mage och det är inge bättre idag. Det är blandade känslor att vara hemma från jobbet. Jag tycker alltid att man känner sig så skyldig nä rman kommer tillbaka sen. Typ som att folk tror att man varit hemma för skojs skull..

Om jag frisknat till så åker jag och kompis till GBG på onsdag kväll för att prova häst sen på torsdag morgon. Ska bli intressant.

Nej nu ska jag lägga mig raklång på soffan och bara göra ingenting!

RSS 2.0