Härliga höst!!

Vi har nu varit Sörmlänningar i snart två veckor och det börjar kännas bättre att vi faktiskt bor här.
Det har givetvis inte kännts dåligt men som jag skrev i förra inlägget så känns allt så ovant.
Jag å Tilda har varit runt å kikat lite, handlat lite i Katrineholm, upptäckt Valla och imorgon ska vi till Stigtomta och kolla på en gammal bekant från Vansbro som ska träna för Liane Waichtmeister. Hon bor numer i Vingåker, ca 4 mil från oss så NÅN finns det iaf man känner igen i närområdet:)
Hon har lovat mig att jag ska få komma dit och snoosa lite häst och tillåme klappa på dem;) haha..
Annika hade min gamla häst Java innan jag köpte henne:)

I övrigt så är jag väldigt gravid, idag är det en sån där dag när jag inte orkar nåt faktiskt.
Har dock grejat ute, krattat och så. Även fixat lite inne men jag bara flåsar och flåsar. Vore skönt att få det här överstökat nu.
Känns helt ofattbart att vi snart är fyra stycken i den här familjen:) Va till barnmorskan igår och allt såg bra ut. Hon introducerade mig även i Profylaxens värld..
Andningsteknik i en modernare tappning mot det varit innan men man känner sig rätt töntig ändå när man låtsasföder barn och andas som om man hade haft ont;) haha..
Men det hjälper, faktiskt..

Har hämtat paket från H&M idag som innehöll två par byxor till bebis och ett par "Ugg" stövlar till Tilda. Jisses så tuff hon blev;) Min fina fina modedocka!

Jag ser fram mot att få börja jobba med kroppen igen snart. Nu är man så begränsad, klumpig och mest otymplig.
Ska bli roligt att börja rida lite igen, jag hoppas att det ska finnas nån som vill ha en medryttare även om det går mot mina principer att vara hos nån annan och "bli styrd". En annan är ju van att få göra som man vill med sin egen häst så vi får se hur det går, om det går, om det blir nåt, nångång sen.. :)

Blir det inge häst första året nu så ska jag iaf försöka göra nåt annat så man kommer igång och blir smidig. Springa, gymma eller vad som helst. Såhär stor och klumpig vill jag ALDRIG känna mig igen. Vantrivs väldigt med kroppen nu.
Jag VET att jag är gravid men jag trivs inte med att vara så begränsad.
Begränsad med kläder, rörelser, allt..

Har dock insett att vissa kläder jag haft faktiskt inte kommer passa igen då det känns som hela bäckenet bressat ut sig och blivit 1-2 stl större.
Jaja, I-landsprobem som jag får ta itu med snart:)

Tilda börjar på dagis på måndag, ja inskolningen alltså. Vi ska va där 8.45-13.45 mån-fre så det blir hårdstart för henne/oss:)
Blir kanoners att hon får leka på dagarna.
På måndag kommer även svärmor som ska va här ifall det blir dags att föda barn. Är ju lixom lite trassel med barnvakt nu i början när man inte känner nån. Granntanten har dock erbjudit sig men TIlda har  ju inte ens sett henne så jag tror inte det skulle funka;)
Man vill ju inte ligga på BB och fundera hur det går för stumpan medan man föder barn.
Därför får vi vara sammanboende med svärmor en vecka eller två. Det blir säkert bra ;)

Häpp, snart är det Idol så jag ska väl ta å vila mig i form till dess;)

Kram å Puss!!


Stora magen v 39


Våran fina fina Tilda en underbar höstdag i Sköldinge:)


På begäran..

Ja, de verkar ju finnas en iaf som vill läsa. Älskade mostran frågade idag var inläggen tagit vägen,  om de var kvarlämnade i Solvarbo.
Nej, så är de ju förstås inte. Hr bara inte haft tid, eller jo de har jag, men inte lust att skriva nåt.
Vi har iaf flyttat ner nu till Sköldinge. Det känns bra om än lite ovant. Att vara ledig är inte riktigt min grej, jag tycker förstås det är skönt att va ledig på ett vis eftersom det nu bara är nån vecka kvar innan vi blir fyra i den här familjen men de som känner mig vet att rastlösheten infinner sig rätt snabbt.

Har ingen riktigt inspiration att göra nåt här hemma heller. Tycker det är fint å bra som det ser ut nu, gardinerna är uppe, mattorna på. Kartongerna bortplockade och det mesta är i ordning. Jaja, det blir bra bara jag får bo in mig, då ser jag säkert mer grejer som måste göras. Nu väntar jag bara på Mira/Isa/Elsa/Noah eller vad/vem det blir som kommer ;) hihi...

Idag sov jag å Tilda ända till 9.30, herregud, skandal!! Hela dagen borta. Hade en fundering på att stäålla klockan igår när jag la mig men resonerade som så att snart får jag säkert inte sova mkt alls så då är jag värd lite sovmorgon nu. Men kanske inte ända till halv tio!! Tilda kommer ju va vaken till elva ikväll, de va den vuxentiden;)

Igår va vi till ett dagis här i området på lite studiebesök. Det är ett kooperativ där man som förälder är med och arbetar då å då. Dock enba´rt mellan 13.30-17 ett par dagar/månad.
Vi diskuterade igår om Tilda skulle få gå där och kom fram till att vi ger det en chans iaf. Lokalerna va lite gamla och slitna men barnen verkar ha de bra iaf. De va mkt i skogen på upptäcktsfärder å sådär så det blir nog bra.
Maten var hemlagad och brödet likaså.
Leksakerna hade kanske sett sina bättre dagar men vem har sagt att det är bättre för att allt är sprillans nytt?
Inte bryr sig barnen i det..
Blir säkert bra! Första oktober börjar vi skola in iaf så älskade gumsan får leka lite:)

I övrigt trivs jag bra, Tilda verkar tycka desamma och även Charlie, Love och Sally.
Jag har dock hittat nåt som minskar trivseln avsevärt, här bor det förstår ni, spindlar som är lika stora som möss!!! HJÄÄÄÄLP!!!!!!!!!
Jiiiiises vilka stora äckeldjur det finns här, en av dem mötte jag i trappen när jag skulle gå ner i tvättstugan. Maj gadd va rädd jag blev. Blev en tvärnit och ett desperat rop på hjälp till min modiga riddare (som är minst lika rädd han, hihi) som hjältemodigt stegar ner med flugsmällan och besinningslöst pangar ihjäl min fiende.
Likt det romantiska kärlekspar vi är så hoppade vi sen upp på hans vita springare som han parkerat utanför och vi galopperade sen tillsammans mot solnedgången, jag grymt imponerad över hans hjältemod!!

Eller nähä.. Jag gick ner i tvättstugan å lade i hans skitiga kallingar i maskinen.. Jaja, drömma kan man ju ;) hihi..'

Imorgon kommer min älskade mamma hit, jag längtar faktiskt ;)

Kram på er alla!


Såhär gör Rasmus säger Tilda:)



Bästa kompisarna<3



Vår älskade lillstumpa <3<3


Finurliga fröken:)


Tick-Tack.. Tiden går..

Jag har igår gått in i vecka 36 vilket betyder att det snart är dags att ha så sjuukt jävla ont under några timmar:/
Allt är väl värt det när hon/han väl kommit ut men under tiden vill man bara kapitulera och gå hem..
Idag och igår har jag varit hemma från jobbet. Börjar bli trött och slut. Brukar inte klaga men nu känns det på att vi mitt i allt även håller på att flytta.
Hjärtklappningen har kommit tillbaka och det är jobbigt att sitta still en hel dag på jobbet.
Hur sjukt det än låter men faktiskt så är det ingen höjdare att bara sitta..

Har sovit illa inatt, en envis fluga som jag slagits med samt i kombination med att det blir allt svårare att hitta en skön sovställning. Känner mig därför idag lite smått sur och vresig. Inget blir bättre för att man igen upptäckt hur folk kan funka egentligen..
Man blir så matt.. jaja..

Den enes bröd den andres död, eller hur säger man??


Nä, jag skiter i det här och kör iväg det viktigaste JAG har till dagis..




RSS 2.0